Coafuri de vacanta

Sezonul de vara se apropie si odata cu el ne pregatim si de concediu. Unul din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand plecam în vacanta este sa nu uitam de produsele cu protectie UV, care sunt obligatorii, mai ales daca iti expui parul la soare.  Mai mult decat atat, putem apela cu incredere la esarfe sau palarii pentru a ne proteja parul. Nu trebuie sa uitam de hidratare, asa ca, dupa o zi de plaja trebuie sa folosim produse special create in acest sens. Stilistii Londa Professional iti dau cateva sugestii.

Bucle lejere, cocuri dezordonate, impletituri - “Putem lasa parul sa se usuce natural, dupa ce am aplicat un produs de hidratare leave-in sau, cu ajutorul unui ondulator mare, sa definim buclele.

Pentru vacanta recomand coafuri lejere de tipul beach waves, cocuri dezordonate sau impletituri”. (Ligia Lascus, membru in echipa Londa New Talent).

Cristina Parinica, membru în echipa Londa New Talent, recomanda pentru un look reusit folosirea unui produs intens hidratant cum este uleiul uscat (Velvet Oil).

Accentueaza look-ul natural - "Persoanele cu un par ondulat ar putea alege o coafura cu bucle. Pentru a obtine acest look ne putem folosi  spuma Curls In de la Londa Professional aplicata pe parul ud si apoi uscat cu difuzorul.

Astfel pastram textura naturala a parului. Aceste coafuri se pot finisa cu un fixativ usor pentru a nu incarca parul. Pentru persoanele cu parul poros recomand stylingul cu impletituri”.     ne sfatuieste Corina Cristea, membru în echipa Londa New Talent.

In vacanta, incearca sa optezi pentru un look natural, ia cu tine in bagaj doar cateva produse de ingrijire, un fixativ usor si un spray pentru volum cu protectie termica”, ne invata Catalin Serban, membru in echipa Londa New Talent. 

Laura Ionascu, membru in echipa Londa New Talent recomanda  fiecarei femei sa-si poarte parul cat mai natural, oferind un timp de relaxare si refacere prin uscarea lui intr-o maniera cat mai simpla.

Pret Velvet Oil - 65 lei; pret Curls In Mousse - 37 lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod