Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 6-12 iunie. Previziuni!

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de o săptămână deloc uşoară şi vei întâmpina probleme atât pe plan sentimental, cât şi profesional.

Nu comunici cu cei din jurul tău, iar când o faci eşti irascibilă şi ai un comportament nepotrivit. Neplăcerile avute cu partenerul de viaţă se vor spulbera imediat ce decizi să laşi garda jos şi să treci mai multe cu vederea. La locul de muncă vei pierde o şansă unică şi vei fi plină de regrete!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă nu vei fi ferită de problemele banale de zi cu zi.

Relaţia cu iubitul tău este tensionată, însă nu este nimic atât de grav precum pare. La locul de muncă apar discuţii neplăcute între tine şi colegii tăi şi vei fi profund marcată de imaginea pe care o ai în faţa lor. Nu mai pune la suflet orice nimic!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei întâmina cumpene în această perioadă, însă un dezechilibru se va produce în viaţa ta şi vei fi destul de îngândurată.

Trebuie să acorzi atenţie în mod egal tuturor planurilor vieţii tale şi să te mulţumeşti cu puţin din fiecare. Dacă te vei concentra doar pe carieră, problemele dintre tine şi partener se vor înteţi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia de la locul de muncă îţi va crea mari neplăceri atât în viaţa socială, cât şi în cea amoroasă.

Nu te poţi detaşa de ce se întâmplă acolo şi nu poţi lăsa grijile la uşă. E drept, ai toate motivele să fii abătută, însă dacă trăieşti cu teama că vei fi dată afară sau nu poţi suporta să fii certată, atunci îţi vei distruge singură liniştea!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina probleme grave în această săptămână, însă îţi stă în fire să te îngrijorezi din orice nimic.

O atenţie deosebită o acorzi vieţii tale profesionale şi din păcate ignori orice altceva. Nu îţi obosi partenerul cu scenariile tale de la serviciu, mai ales dacă acesta are şi el altele pe cap. Este foarte important să te gândeşti mai mult la tine şi să nu îţi mai pese de părerea oricui!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti tentată să flirtezi sau chiar să înşeli în această perioadă, de aceea rişti să ai probleme pe plan amoros.

Eşti instabilă din punct de vedere emoţional şi foarte uşor vei putea deraia în aceste zile. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, acest lucru nu va rămâne neobservat şi vei fi nevoită să suporţi consecinţele faptelor tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă nici de linişte nu vei avea parte.

Cel mai probabil vei primi unele reproşuri din partea partenerului de viaţă şi vei fi nevoită să îl asculţi deşi nu eşti de acord cu el. La serviciu atmosfera este tensionată, între tine şi un coleg de birou se duce o luptă grea pentru supremaţie! Încearcă să fii cât poţi de diplomată!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei întâmpina probleme în această săptămână, ci din contră ai parte de linişte.

Eşti foarte stăpână pe tine, ştii ce vrei de la viaţă şi nu îţi faci iluzii pentru că ştii că altfel vei fi dezamăgită. Fiind atât de bine ancorată în realitate, poţi găsi soluţii practice şi rapide pentru toate micile neplăceri de zi cu zi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei întâmpina probleme serioase în aceste zile, însă simţi că trebuie să îi împaci pe toţi şi nu mai ai energie.

Ai nevoie de o pauză pentru a evita neplăcerişe legate de sănătate. Munca multă te-a extenuat şi chiar dacă tu nu îţi dai seama de asta, cei dragi din jurul tău au observat imediat. Cu toţii te vor înţelege dacă vrei să fugi singură în lume!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fii prudentă atunci când vine vorba de cheltuieli şi nu arunca cu banii în stânga şi în dreapta.

Cel mai probabil unele cumpărături pot fi foarte uşor scoase de pe listă şi ar trebui să ţii cont de sfaturile membrilor familiei tale. Chiar dacă situaţia ta financiară este una bună, asta nu înseamnă că îţi permiţi să îţi faci toate mofturile!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă te vei stresa din nimicuri pe parcursul acestor zile.

Trebuie să fii mai precaută cu banii şi să îţi păstrezi o rezervă pentru perioade mai puţin bune. Încearcă să nu îţi sufoci partenerul şi nu îi permite nici lui să te sufoce! Posesivitatea exagerată vă poate strica relaţia.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Banii îţi vor crea neplăceri în această săptămână, de aceea astrele îţi recomandă prudenţă cu privire la acest aspect al vieţii tale.

Chiar dacă eşti stresată pentru că nu îţi poţi acoperi cheltuielile, nu e cazul să îţi verţi nervii pe persoanele din jurul tău. Comunică cu iubitul tău şi încercaţi să găsiţi împreună o soluţie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod