Clinique Crayola Chubby Stick™ eliberează imaginația prin culoare

Clinique anunță colaborarea cu Crayola®, lider mondial în produsele de exprimare creativă pentru copii, lansând ediția limitată a balsamurilor colorate pentru buze Clinique Crayola Chubby Stick™. Astfel, Clinique aduce la viață în acest sezon sentimentul de nostalgie, distracție și o joacă plină de culori pentru buze, prin nuanțele inspirate de creioanele cerate Crayola.
Culoarea Clinique este punctul în care imaginația își găsește un partener pe măsură. Este vorba despre bucurie, surpriză și posibilități nesfârșite. Același lucru însă se poate spune și despre Crayola, lider mondial în produse de colorat. De aceea, Clinique și Crayola® dau viață imaginației și culorilor într-un mod vibrant și jucăuș, colaborând pentru prima dată, rezultatul fiind o colecție în ediție limitată care va face rutina machiajului mai distractivă decât a fost vreodată.
De fiecare dată când deschizi o cutie de creioane colorate ești cuprinsă de nostalgii și amintiri ale unei copilării pline de joacă și creativitate, iar Clinique vrea să trezească aceste emoții pentru femeile care îți doresc să se joace în continuare cu multe culori, însă pentru a-și contura look-ul.  

Astfel, Clinique, în parteneriat cu Crayola, a creat 7 nuanțe într-o ediție limitată pentru balsamul colorat de buze Clinique Crayola Chubby Stick™, cu un ambalaj deosebit, inspirat de binecunoscutele creioane cerate Crayola.
De asemenea, Clinique a ales culoarea și denumirea noilor nuanțe folosind denumiri deosebite ale creioanelor Crayola printre care Mauvelous, Razzmatazz, Mango Tango sau Tickle Me Pink. Acum cu doar o mișcare de creion oricine poate fi transferat în copilărie, retrăind emoția de a deschide o nouă cutie de creioane coloarte Crayola.

Pentru că niciodată nu a fost mai distractiv să colorezi în afara liniilor, prin colaborarea cu Crayola®, Clinique aduce consumatorilor creativitatea și bucuria explorării culorilor.
Balsamul colorat pentru buze Clinique Crayola Chubby Stick™ este acum disponibil în România în ediție limitată și se găsește exclusiv în rețeaua națională de magazine Sephora, la prețul recomandat de 99 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod