Cel mai bun tratament de epilare definitiva cu laser pentru toate tipurile de piele

Fie ca ai pielea alba sau mai inchisa la culoare, poti scapa rapid de parul nedorit de pe corp cu ajutorul unui tratament utilizat si recomandat de catre medicii dermatologi din intreaga lume. Afla cum poti avea o piele matasoasa pe o perioada mai lunga de timp.

La doar doua saptamani de la o sedinta de epilare definitiva cu Gentle Max Pro, firele de par aflate in faza de crestere sunt distruse in proportie de 30-60%. Acest efect benefic are loc atat in cazul persoanelor care au tenul deschis la culoare, cat si pentru cele a caror piele produce mai multa melanina.

Fasciculele de lumina emise de laser sunt livrate prin aplicatorul special, la care este atasat un distantier adaptat zonei tratate, urmand ca aceste fascicule sa fie absorbite de foliculul de par si transformate intr-o caldura puternica. Foliculul de par este distrus in urma cresterii temperaturii fara ca tesuturile inconjuratoare sa fie afectate.

Care sunt etapele procedurii de epilare definitiva

1.     Zona supusa procedurii va fi curatata si dezinfectata. Daca zona prezinta nevi pigmentari (alunite), acestia vor fi acoperiti cu un creion alb pentru a evita ca lumina sa nu fie preluata de melanina din aceste structuri pigmentare.
2.     Se introduc setarile in aparat: fototipul pacientului si tipul firului de par.
3.     Medicul dermatolog va aplica pulsurile pe toata suprafata zonei tratate, iar pe durata procedurii, atat medicul, cat si pacientul vor purta ochelari de protectie.

Cu cateva milisecunde inainte de pulsul cu laser, pe stratul superior al pielii este pulverizata o pelicula fina de criogen, asigurand astfel un tratament eficient si confortabil.

 Care sunt avantajele epilarii cu laser

-    Este folosita pentru orice tip de piele;
-    Foliculii de par sunt distrusi cu un numar redus de sedinte, fata de alte metode de fotoepilare;
-    Tratateaza in mod eficient foliculita si impiedica cresterea firelor de par sub piele;
-    Pielea devine matasoasa pe termen indelungat.

Atentionari speciale!

In cazul in care pielea se inroseste dupa sedinta de epilare definitiva, se pot aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termala pe zona tratata la interval de o ora.

Daca epilarea a avut loc la nivelul fetei, se recomanda dupa sedinta de epilare folosirea unei creme cu factor de protectie.
-    In ziua in care se efectueaza tratamentul, sunt interzise dusurile fierbinti sau sauna.
-    Sunt interzise, de asemenea, expunerea la soare si utilizarea solarului cel putin doua saptamani de la tratament.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod