Pensiunea La Jianu din Albac - un colt de rai

Pentru cine nu stie, comuna Albac, devenita statiune turistica, este un adevarat colt de rai. Muntele este primitor, iar peisajele ofera vizitatorului ceea ce si-ar dori sa vada atunci cand poposeste intr-o astfel de zona. Se afla in partea de nord-vest a judetului Alba Iulia, la doar 18 kilometri de orasul Campeni. Muntele Mare si Muntii Bihorului sunt cei care salasluiesc la Albac, iar daca esti pasionat de schi si sanius, aici vei gasi locul ideal…

Una dintre cele mai primitoare locuri de cazare este Pensiunea La Jianu, amplasata pe o colina de unde poti admira toata valea din Albac.
Gazdele sunt primitoare, te vei simti rasfatat si vei primi din partea casei cea mai buna afinata. Aici, la Albac, totul te cucereste, asta e clar! O zona plina de mister, cu piesaje caleidoscopice, mirifice, natura virgina si case rasfirate pe dealuri si vai ce apartin Muntilor Apuseni. Albac iti aduce aminte ca satul romanesc te face sa incremenesti in fata frumusetii lui si iti ofera placerea unei evacuari totale din lumea urbana.

Un concediu la Albac si cazare la Pensiunea La Jianu nu te va costa foarte mult.
Platesti numai 80 de lei pentru o camera pe noapte, iar daca vrei sa stai mai mult de trei nopti vei plati numai 60 de lei. Gratarul e la indemana, iti poti gati orice ai pofta, iar gazdele iti sar in ajutor cu orice doresti, chiar si cu un pastrav copt… Vei manca la mese asezate intr-un balcon, de unde poti admira toata valea comunei Albac, un peisaj vibrant pe care il vei uita cu greu.

Este locul ideal pentru turismul rural de familie, iar pensiunea La Jianu  e la dispozitia turistilor in orice anotimp.
Aici iarna nu poate fi decat superba, primavara o vei gasi proaspata, vara racoroasa si fermecatoare, iar toamna o vei vedea “extravaganta”, speciala… Cu siguranta, la Albac, lumina are in fiecare anotimp povestea ei, iar peisajele sunt cameleonice, deloc aceleasi, deloc anoste.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod