Ceara care transformă epilatul într-un tratament spa

Ceara folosită de Victoria Beckham pentru epilat este acum şi în România! Un concept inovator, unic, Lycon oferă o experienţă deosebită: epilare aproape fără durere, reducerea foliculitei şi a problemelor asociate unei pieli sensibile, o senzaţie de piele catifelată, cu arome delicioase.   

Din luna noiembrie, una dintre cele mai revoluţionare game de produse pentru epilat este şi în România. Ceea ce defineşte şi diferenţiază ceara Lycon de orice alt tip de ceară este că aceasta poate îndepărta firele de păr chiar şi foarte scurte, de până la 1 milimetru. În plus, datorită proprietăţilor sale şi modului de aplicare, reduce senzaţia de durere cu până la 50% şi este singurul produs care asigură un epilat 100% igienic.



Lycon poate fi utilizată la o temperatură foarte joasă ceea ce înseamnă mai puţină agresiune pentru pielea sensibilă. În plus, aceasta hrăneşte şi hidratează pielea chiar în timpul epilatului, iar datorită uleiul special pre-epilare care creează o barieră între ceară şi piele fiecare zonă poate suporta 5-6 aplicări de ceară fără a agresa pielea. Datorită proprietăţilor sale, Lycon este preferată de toţi cei care o testează, însă este recomandată mai ales persoanelor cu o piele sensibilă la durere, dar şi celor cu foliculită, care se irită uşor. De asemenea, femeile însărcinate sau proaspetele mame sunt printre cele mai mulţumite şi fericite cliente.  

Lycon oferă ceară clasică fierbinte cu diverse arome, cum ar fi SoBerry cu fructe de pădure, SoYummy – cu aroma unică a ciocolatei, dar şi Active Gold - care conţine particule de aur ce o fac incredibil de fină.
De asemenea, din aceeaşi gamă face parte Lycoflex, o ceară cu dioxid de titaniu care hrăneşte pielea în profunzime şi care, datorită flexibilităţii sale şi acţiunii blânde este recomandată îndeosebi pentru zone extreme de sensibile precum cea intimă sau axile.

Lycotec este noua generaţie de ceară fierbinte, care conţine ulei de cocos şi aceeaşi formula inovatoare cu dioxid de titaniu, care o fac un produs ultra-flexibil şi extreme de bland cu pielea.  Lycojet este o ceară de curăţare, care se aplică la final, pentru a îndepărta şi firele de păr minuscule, de 1 milimetru, înlocuind astfel pensatul agresiv cu pielea deja agresată.

Ceara Lycon este aromată şi catifelată, însă sistemul unic de epilare completează tratamentul deosebit de care beneficiază orice femeie care alege acest produs.

Înainte şi după aplicarea acesteia, se folosesc produse specifice pre şi post epilare care conţin uleiuri de aromaterapie şi care relaxează făcând din epilat o adevărată experienţă spa. Astfel, înainte de epilare se aplică o soluţie specială de curăţare pentru a elibera pielea de toate impurităţile, dar şi de surplusul de grăsime. Urmează Pre-waxing oil, un ulei care are rolul de a curate, netezi şi hidrata, dar şi de a crea o barieră între piele şi ceară, reducând astfel agresiunea şi, implicit, senzaţia de durere resimţită în timpul epilatului.

Post epilat se aplică produse cu efect anti-bacterian, cum ar fi Tea tree perfect şi Tea tree soothe, cu ulei din arbore de ceai, care hrănesc şi hidratează în profunzime pielea.

În cazul unei epiderme extreme de uscate, se aplică Perfect finish sau Soothing cream. Pentru pielea sensibilă sau expusă la soare ori care a suferit tratamente cu laser, se foloseşte Aloe vera gel.

Lycon transformă epilatul într-o experienţă plăcută şi relaxantă. Cei ce vor să testeze acest produs inovator, o pot face la Lycon Therapy Room, str. Stoica Ludescu, nr. 58, doar cu programare prealabilă. Mai multe detalii, pe www.lycon.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod