Gama Floor Fresh Home de la Sano

Detergent pardoseli Sano Floor Fresh Home Cotton 2L cu efect de parfumare intensa de durata. Sano Floor Fresh Home curăţă, lustruieşte şi protejează toate tipurile de pardoseli, lăsând încăperea curată şi intens parfumată. Actiune 4-in-1: curata; lustruieste; protejeaza; parfumeaza puternic. Gama Floor Fresh Home se distinge printr-o particularitate unica: este imbogatit cu parfumuri unice, cu efect indelungat de improspatare a aerului.Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli: ceramice, granit, portelan, marmura etc.


Sano Romania te invita la concurs si te premiaza cu produse Sano pentru un an. Inscrie numarul bonului fiscal, in urma achizitionarii oricarui produs din gama Floor Fresh Home, prin sms la nr  0746 227 779 sau pe site-ul campaniei www.Concurs.SanoRomania.ro. Premiile sunt: 10 premii x Maxima detergent pudra pentru rufe - pentru 1 an; 10 premii x Maxima balsam pentru rufe - pentru 1 an; 30 premii x Seturi de produse Sano. Concursul se desfasoara intre 7 – 28 Noiembrie iar castigatorii vor fi anuntati in data de 5 Decembrie.


Produsele campaniei fac parte din gama Floor Fresh Home, cu o eficienta 4 in 1: curata, lustruieste si protejeaza toate tipurile de pardoseli, lasand incaperea curate si intens parfumata. Parfumul reprezinta o particularitate unică a gamei, ce are un efect indelungat de improspatare a aerului si este disponibil in 3 arome: Relaxing Spa, Pampering Cotton, Indulging Soap. Produsele se regasesc in varianta de 1 si 2L . Produsele sunt disponibile in retelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Real, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, dar si in magazinele traditionale din apropierea dvs.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod