Boss Ma vie Intense - o intensificare puternica a increderii feminine

BOSS MA VIE INTENSE este noul parfum pentru femei a casei BOSS Parfums. Continuand succesul lui BOSS MA VIE Pour Femme, BOSS MA VIE INTENSE surprinde esenta inimitabila spiritului independent a femeii BOSS, cu o intensificare puternica a increderii feminine.   

Inspirat de bucuria profunda a femeii Boss pe care aceasta o simte atunci cand decide sa iasa din rutina zilnica si sa se bucure de momente simple din viata – razele de soare, atingerea unei flori- BOSS MA VIE INTENSE emana o incredere feminina sporita ce se dezvaluie gradual in timp.
Proaspata, ingaduitoare si satisfacatoare, compozitia unica a parfumului evoca  indulgenta pura invitand pe cea care-l poarta sa si gaseasca timp sa se bucure si sa pretuiasca tot ceea ce o inconjoara.

Notele de top de flori de cactus cuprinde intreaga prospetime revigoranta a plantei ce traieste fara compromisuri in desert. Cunoscuta ca isi demonstreaza dragostea neconditionata in orice conditii, esenta florii de cactus incita si incurajeaza femeia Boss sa si traiasca viata la maxim si sa se bucure de fiecare moment.
Pretiosul smarald aduce un plus de feminitate noului BOSS MA VIE INTENSE, completandu-l perfect si luminand acordurile notelor de mijloc.

Adevarata feminitate infloreste odata cu notele de mijloc ale parfumului, acolo unde delicata frezie roz si petalele de iasomie se intrepatrund cu bobocul delicat de trandafir, creand un buchet floral natural si intens. Inspirand femeia Boss sa-si gasesca un moment pentru ea, notele calde de lemn de cedru si ambra sunt amplificate de senzualitatea eleganta a vaniliei albe – ca note de baza – oferind o intensificare puternica si senzuala a increderii feminine

Avand aceasi sticla eleganta creata pentru BOSS MA VIE Pour Femme, dar cu o rasucire subtila, BOSS MA VIE INTENSE etaleaza aceasi nuanta discreta de roz , nuanta aleasa de Jason Wu pentru prima sa colectie de moda Boss pentru femei.
Capacul de cristal este taiat cu precizie, reprezentand atitudinea distincta a femeii Boss, in timp ce banda auriu-roze adauga un element mult mai intens, mai feminine

Gama The BOSS MA VIE INTENSE Eau de Parfum este disponibil la 30ml, 50ml si 75 ml.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod