Colectia Orange Land de la Sense

In fiecare sezon, brandul romanesc Sense, sub conducerea creativa a designer-ului Andreea Tincu, iti propune o serie de colectii capsula, inspirate din tendintele internationale si adaptate particularitatilor clientelor din Romania. Liniile Sense sunt lucrate in fabricile proprii din Romania, un aspect important in filosofia acestei marci. In paralel, Sense importa materiale si fire de la fabrici cu vechime din Europa, dintre care cele italiene sunt de departe cele mai importante.
Colectia Orange Land este creata pornind de la diverse nuante de portocaliu. Persommon ( in traducere, curmalul japonez sau kaki ) este un fruct de culoare portocalie, a carei nuanta a fost declarata de Pantone facand parte din culorile noului sezon.  Este o culoare de pamant, calda si vesela, pe care o poti vedea si in colectiile Nina Ricci, Roland Mouret, Balmain sau Chalayan.

Poti admira colectia in magazinele Sense din toata tara, inclusiv in cele doua nou deschise in Brasov si Timisoara, dar si in magazinul online, www.fashionsense.ro, cu o sectiune importanta de Noutati, in care sunt expuse, saptamanal, modele noi.
 

Rochia Arabesque Trip este o invitatie deschisa pentru o calatorie reala sau imaginara in spatii cu incarcatura orientala, care au inspirat compozitia din print. Modelul e captusit cu vascoza, pentru un plus de confort si calitate. Daca preferi bumbacul , rochia Glory este ideala pentru tine.  Are un reper incrustat gen guler, din material uni, si mansete contrast in aceeasi nuanta, intregind  compozitia feminina a modelului.

Imprimeurile florale sunt nelipsite in sezonul cald, femeile adorand sa poarte culori vesele si compozitii cu aceasta tema.
Designerul Andreea Tincu a creat special pentru tine fusta Brenda, cu un imprimeu fresh, bordura in nuanta si plii care ofera volum fustei,  dar ii controleaza forma  lejera, cu o cadere frumoasa pe linia soldurilor.

O fusta de care te vei indragosti in acest nou sezon este cea din denim brodat cu flori portocalii, modelul Linda B, perfecta  pentru bluza Orange Feel, cu maneci clopotel si decolteu rotund.

Nu uita in aceasta primavara sa porti dantela, din bumbac sau vascoza, cu un procent de elasthan pentru lejeritate, modelul  Fernanda fiind recomandarea designerului din aceasta grupa.
Un alt material perfect, pentru orice colectie primavara-vara, este matasea, datorita proprietatilor sale excelente. Este racoroasa, lasa pielea sa respire si este foarte rezistenta, in contrast cu aspectul sau delicat. Bluza Dorothea are fata si manecile din matase, iar spatele din vascoza, fiind o alegere foarte buna atat pentru serviciu cat si pentru plimbare. O poti purta la fusta Brenda dar si la modele conice, midi, cum sunt fustele Laurie sau Nona.

Daca iti plac tinutele cu un aer retro, bluza cu guler amplu si funda din acelasi reper, My beloved silk, va fi cu siguranta printre piesele preferate din colectia Sense.
 

Poarta cu incredere nuante de portocaliu si adauga un plus de culoare garderobei tale noi, tinand cont si de faptul ca nuantele de portocaliu sunt nelipsite in multe dintre colectiile viitoare, de toamna, ale marilor designeri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod