"Bobul mediu lejer este noua tunsoare a acestui an" - Cristi Pascu

Hairstylistul Cristi Pascu declară că noua tunsoare în trend anul acesta este bob-ul mediu lejer, o variantă mult mai ușor de întreținut decât clasicul bob scurt făcut celebru de Victoria Beckham în anii 2000. Noul bob a fost adoptat în această perioadă de mari vedete de la Hollywood, acestea făcându-și apariția în public cu noul look la MET Gala din New York. La acea ceremonie Selena Gomez, Kim Kardashian, Naomi Campbell și Bella Hadid au impresionat cu noile tunsori ce urmează această tendință.

Hairstylistul român Cristi Pascu dezvăluie că acest tip de coafură este mai ușor de întreținut și poate fi modificat în multe feluri, fiind destul de versatil.

"În general, când ne referim la bob, mai toată lumea se gândește la tunsoarea pe care o avea Victoria Beckham în anii 2000. Era atunci vorba de bob-ul clasic, scurt. De data aceasta, noul trend a fost dat la Hollywood după ce mai multe vedete s-au tuns astfel. Selena Gomez, Kim Kardashian, Naomi Campbell și Bella Hadid au apărut cu noul look la MET Gala, iar cererile pentru acest stil de tunsoare au explodat pur și simplu. Inclusiv la noi în România. De această dată, părul atinge umărul, are o lungime medie și permite mai multe tipuri de coafură într-o singură tunsoare.
Acest bob mediu spre lung este simplu, accesibil, versatil și ușor de întreținut”
, declară Cristi Pascu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod