Casa inteligentă începe din baie

Procesul de integrare a imobilului tău poate începe dinspre interior spre exterior, cu montarea de noi articole sanitare inteligente. Cum știi de ce ai nevoie exact? La ora actuală, există companii care îți prezintă, mai întâi, soluțiile pentru armonizarea la noul concept, apoi îți indică cele mai potrivite articole sanitare. Acestea te ajută să protejezi resursele de apă și energie electrică, să faci economii financiare substanțiale pe termen lung și să beneficiezi de un raport calitate-preț corect. 

Produsele sanitare ale viitorului pun în centrul atenției inovația, grija față de comunitate și față de mediu și dezvoltare durabilă.

Poți opta, astfel, pentru articole sanitare ecologice, care folosesc ambalaje reciclabile, cu referințe recunoscute la nivel mondial și recomandate de un specialist în domeniu. Un produs inovator, lansat recent pe piața din România, este sifonul pentru lavoar XS Pure, cu ventil ajustabil în funcție de grosimea lavoarului. Acesta are o înălțime de numai 6.7 cm, ceea oferă extra spațiu. Sifonul este dotat cu un cartuș antimiros cu membrană de silicon, este foarte ușor de curățat și de întreținut.
XS Pure nu necesită unelte speciale pentru a fi montat.
 
Sistemul intitulat „The 3/6 Litres” (3/6 Litri) te ajută să reduci consumul de apă în baie cu până la 40.000 de litri de apă pe an. Un buton special permite selecția unui jet de apă complet sau a unui jet de apă parțial la toaletă.  
Sistemul “Quick-Clac” a fost inspirit de sistemul de închidere-deschidere a unui pix. Mecanismul funcționează asemeni unui buton care poate fi montat pe sifonul chiuvetelor pentru a elimina posibilitatea depunerii de deșeuri.
Conducta de WC „Soupless” este reglabilă și compresibilă ceea ce elimină necesitatea de a calcula unghiurile și îi permite să se adapteze la orice configurație, fără niciun risc de scurgere. Scurgerile de duș „SLIM” se încadrează perfect căzilor de duș cu dimensiunea de 90 cm. Aceste sisteme au numai 40 mm înălțime și nu necesită o adâncime suplimentară a căzii de duș pentru a fi montate. În plus, membrana lor din silicon elimină mirosurile neplăcute care provin de la scurgere.
Toate produsele sanitare revoluționare conferă locuinței și un aspect aparte grație design-ului lor modern.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod