Lucruri pe care să nu le porți niciodată în avion

Lucruri pe care să nu le porți niciodată în avion

Data viitoare când zbori cu avionul, ar trebui să iei în considerare anumite detalii care ar putea să îți facă zborul mai plăcut.
Indiferent ce stil vestimentar ai, iată câteva lucruri pe care să nu le porți niciodată în avion!

Ce lucruri nu ar trebui să porți niciodată în avion?

1. Articolele complicate


Înainte de a-ți alege outfitul pentru călătorit, gândește-te cum va decurge ziua ta. Probabil că vei sta într-un spațiu restrâns pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, toaletele din avion sunt tot în spații mici. Asigură-te că eviți orice ținută prea complicată, fustele și rochiile scurte. Specialiștii în modă recomandă și evitarea vestimentațiilor cu multe fermoare sau nasturi.


2. Hainele de vară


Dacă te duci într-o vacanță în care temperaturile sunt ridicate, s-ar putea să te gândești atât de mult la plajă, încât să uiți care este temperatura din avion. Nu știi niciodată cât de răcoare va fi în avion și ultimul lucru pe care îl vrei este să îți fie frig până ajungi cu adevărat la destinație. Pantalonii scurți, bluzele fără mâneci și sandalele pot părea perfecte și confortabile până când ajungi în avion. Ia la tine un pulover și șosete, o pătură sau alte obiecte care te pot încălzi.


3. Papucii


Atunci când îți faci bagajul pentru o vacanță estivală, pune-ți și papucii în valiză. Există două posibilități. Dacă în timpul zborului este frig în avion, îți vor îngheța picioarele în papuci. Dacă este cald în timpul zborului, acest lucru implică și transpirație. Și nu cred că ai vrea să îți miroasă picioarele din cauza transpirației într-un spațiu restrâns și neaerisit pentru câteva ore. Alege o pereche de adidași, deoarece aceștia sunt confortabili și se potrivesc în ambele situații enumerate mai sus.

4. Articolele vestimentare din materiale care irită


Înainte de a-ți alege hainele perfecte pentru avion, uită-te din ce material sunt confecționate. Evită orice material care zgârie sau provoacă mâncărimi, deoarece te va deranja în timpul zborului.
Temperaturile fluctuează în avion, iar căldura și frigul îți vor sensibiliza pielea. Dantela și lâna sunt mai inconfortabile decât în mod normal. În plus, când te afli pe un scaun pentru o perioadă lungă de timp, acele țesături devin și mai enervante.

5. Pantofii incomozi


Nu știi niciodată cât de departe este poarta de la care decolează avionul tău, așa că asigură-te că ai o pereche de pantofi comozi, dacă este nevoie să fugi până la avion. Îți poți pune oricând o pereche de tocuri în momentul în care ajungi la destinație.
De asemenea, picioarele se umflă în avion, așa că ai încă un motiv să eviți tocurile și pantofii incomozi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod