BEAUTY + Gama produselor de îngrijire hidratante Sephora

Gama produselor de îngrijire hidratante Sephora

Pentru că hidratarea rimează cu perfecțiunea…Sephora a ales să-și concentreze atenția asupra acestui aspect în ceea ce privește produsele sale de înfrumusețare, regândind întreaga sa gamă de produse de îngrijire hidratante. Din ce în ce mai inovatoare și mai eficace, produsele de îngrijire hidratante Sephora au demonstrat rezultate remarcabile asupra perfecțiunii pielii. Cu ajutorul acestora, machiajul nu mai este o necesitate ci rămâne doar o plăcere!

Produsele de îngrijire Sephora oferă o hidratare timp de 24 de ore datorită activului HydroSenn+™, ingredient activ de origine vegetală mai eficace chiar și decât acidul hilauronic.
Îmbogățite în antioxidanți, acestea previn îmbătrânirea încă de la primele semne ale acesteia*.

Produsele de îngrijire Sephora nu doar hidratează ci acționează pe toate planurile, făcând din piele atuul nr. 1 al frumuseții. Acestea o întind și-i estompează porii. Și mai mult, acestea uniformizează și iluminează tenul datorită pigmenților care reflectă lumina. Pielea este mai frumoasă, chiar și fără machiaj.

Și acest lucru a fost demonstrat!

Încă de la prima aplicare, 81% dintre femei sunt de părere că le fac pielea mai frumoasă! Ele au constatat că pielea lor este: mai uniformă + mai netedă + mai luminoasă

Gama Beauty + este rezultatul acestei ecuații încarnând această nouă eficacitate în domeniul frumuseţii.

 *cu excepția roll-on-ului pentru ochi cu efect anti-oboseală
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod