Astor SkinMatch Protect Range Protejează Tenul de Impurităţi şi Stres

În fiecare zi, tenul tău are de-a face cu o serie de impurităţi din aerul, apa şi soarele din jurul tău, afectându-ți şi îmbătrânindu-ţi prematur pielea.
Cu toate acestea, datorită inovaţiilor aduse produselor de îngrijire a pielii de la Astor, rutina ta de machiaj te va ajuta să faci faţă mediului ostil, jucând un rol important în îndepărtarea liniilor fine nedorite, depigmentării şi pierderii fermităţii. Cei 3 paşi simpli ai noii rutine SkinMatch Protect cu o bază de machiaj, fond de ten şi corector sunt destinate pregătirii şi protejării tenului pentru un look proaspăt, perfect.

Elementul cheie al gamei Astor, SkinMatch Protect Foundation, oferă o finisare perfectă, naturală şi are o textură catifelată, uşoară, care se îmbină cu tenul pentru un aspect instant şi fără imperfecţiuni.
Formulele cu un complex triplu unic de protecţie cu fosfolipide, agenţi de hidratare şi vitamina E, ajută la protejarea tenului de agresiunile mediului cu până la 24 de ore de hidratare, protecţie solară cu factor SPF 18 şi o finisare perfectă. În plus, estompează decolorarea, reduce cearcănele şi acoperă punctele negre. Rezultatul: un ten luminos, radiant, cu o textură îmbunătăţită. Astor Plus: machiajul potrivit, care foloseşte pigmenţi prietenoşi cu pielea pentru a îmbunătăţi aspectul tenului.

Atunci când este utilizat ca parte a unei rutine în 3 paşi, fondul de ten SkinMatch ajută la obţinerea unui ten perfect în doar 3 simpli paşi:

Pasul 1: baza de machiaj hrăneşte pielea cu agenţi de hidratare şi ulei de argan pregătind tenul pentru o aplicare optimă a machiajului, în timp ce un complex super antioxidant  protejează împotriva impurităţilor.
În plus, pigmenţii de estompare optică netezesc liniile fine şi ascund porii. Formula uşoară ce poate fi purtată o durată lungă de timp şi care lasă pielea să respire, poate fi utilizată singură pentru un efect luminos sau sub fondul de ten pentru a îmbunătăţi perfomanţa acestuia.

Pasul 2: fondul de ten care durează până la 24 de ore se potriveşte perfect cu tenul, realizând un contur perfect natural, în timp ce îl protejează cu factorul SPF 18. Formula catifelată cu un complex triplu de protecţie îmbunătăţeşte vizibil luminozitatea, nuanţa şi textura tenului.

Pasul 3: printr-o simplă atingere, corectorul ascunde imperfecţiuni precum liniile fine şi cearcănele.
Ajută la catifelarea pielii şi conţine un complex cu antioxidanţi, care protejează împotriva radicalilor liberi. Mai mult, împrospătează zona delicată de sub ochi într-un mod vizibil, pentru un look mai tânăr şi mai fresh. Aplicatorul delicat este ideal pentru pielea sensibilă de sub ochi şi ajută la  uniformizarea uşoară a formulei cu tenul, asigurând o rezistenţă de durată.

SkinMatch Protect este alegerea de neegalat pentru un contur natural, dar şi protecţie a tenului. Cu ajutorul celei mai bune tehnologii de îngrijire a pielii, Astor a creat această gamă ce protejează împotriva impurităţilor şi agresiunilor mediului, se uniformizează perfect şi oferă un aspect plăcut în fiecare zi.
Linia de produse SkinMatch Protect de la Astor ce include baza de machiaj, fond de ten şi corector va fi disponibilă din Septembrie 2015.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod