SALLY HANSEN LANSEAZĂ NOUL TOP COAT MIRACLE GEL™


După succesul pe care l-a avut gama Miracle Gel, Sally Hansen ne surprinde din nou și lansează un top coat îmbunătăţit pentru volum. Acesta vine în completarea colecției deja cunoscute si premiate Sally Hansen Miracle Gel: cel mai popular sistem de manichiură în doi pași pentru acasă care îți oferă rezultate asemănătoare manichiurii cu gel pe care o obții doar la salon.
Atunci când este folosit împreună cu nuanţele Miracle Gel, top coat-ul oferă volum și totodată protejează. Formula Top Coat-ului oferă de 2 ori mai mult volum manichiurii tale – unghiile vor părea mai pline și vor avea un finish strălucitor.

Rezultatul: o manichiură tip gel făcută acasă, fără a merge la salon! Miracle Gel se aplică foarte uşor, în doar doi paşi. Mai întâi, aplicaţi două straturi fine de lac de unghii Miracle Gel pe unghiile curate. După aceea, aplicaţi un strat din noul Miracle Gel Top Coat. Lumina naturală se va ocupa de restul creând o manichiură ce se aseamănă cu una tip gel făcută cu LED şi care oferă până la 14 zile de culoare şi strălucire.
Este cel mai bun tip de manichiură, după cel de la salon, fără a utiliza lumină UV / LED şi se inlătură uşor precum lacul de unghii obişnuit.

Pentru a coincide cu lansarea noului top coat, Sally Hansen lansează 20 de culori noi, vibrante din gama Miracle Gel. Colecţia Tribal Vibe adaugă acestei game încă 7 nuanţe noi-nouţe. O altă colecţie nouă, Boho Chic, reunește şapte nuanţe intense de festival pentru spiritele libere de pretutindeni. Acestora li se adaugă şi un pachet duo în ediţie limitată, ce conţine top coat-ul Miracle Gel cu una din nuanţele de vară. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod