AQUAporin Active, hidratare de Premiul Nobel

Descopera revolutia in hidratarea tenului cu noua gama de ingrijire Eucerin AQUAporin ACTIVE ce asigura nivelul optim de hidratare chiar si in straturile profunde ale pielii. Gama AQUAporin ACTIVE este formata din crema de zi AQUAporin ACTIVE Light
Descopera revolutia in hidratarea tenului cu noua gama de ingrijire Eucerin AQUAporin ACTIVE ce asigura nivelul optim de hidratare chiar si in straturile profunde ale pielii. Gama AQUAporin ACTIVE este formata din crema de zi AQUAporin ACTIVE Light, pentru tenul normal si mixt, AQUAporin ACTIVE Rich, pentru piele uscata si sensibila, AQUAporin ACTIVE SPF 15 + UVA, pentru piele normala si AQUAporin ACTIVE crema hidratanta pentru ochi.
 
O descoperire fara precedent: aquaporinele. Oamenii de stiinta au dezvaluit un principiu fundamental al hidratarii intercelulare: Aquaporinele – o inovatie remarcabila care a primit distinctia Premiului Nobel in Chimie in anul 2003.
De marimi reduse dar suficient de puternice, aceste canale microscopice controleaza transferul apei din si in afara celulelor. Aquaporiniele creeaza o retea de hidratare rapida, iar cu cat sunt mai numeroase, cu atat pielea atinge un nivel mai mare de hidratare.
 
Un ingredient revolutionar: Glucoglicerol. Avand ca sursa de inspiratie descoperirea aquaporinelor, cercetatorii Eucerin au identificat Glucoglicerol-ul, un ingredient care a fost utilizat in mod natural de algele albastre-verzi pentru a supravietui de aproape 3,5 miliarde de ani in conditii extreme de deshidratare.
Glucoglicerolul a devenit tinta unui real interes din momentul in care a fost demonstrat eficient, prin  capacitatea sa de a stimula crearea de noi aquaporine la nivelul celulelor umane!
 
Inovare in hidratare: Aceasta descoperire a stat la temelia elaborarii AQUAporin ACTIVE, o gama destinata ingrijirii tenului care functioneaza pe baza ingredientului natural Glucoglicerol. Gratie unor formule inovatoare, AQUAporin ACTIVE rasfata rapid pielea, oferind o hidratare indelungata – chiar si in straturile profunde ale epidermei.

 
AQUAporin ACTIVE Light, 40 ml - Pret recomandat: 59.56 RON
AQUAporin ACTIVE Rich, 40 ml - Pret recomandat:  59.56 RON
AquaPorin ACTIVE Crema hidratanta SPF 15 + UVA, 40 ml - Pret recomandat:  64.20 RON
AQUAporin ACTIVE Crema hidratanta pentru ochi, 15 ml - Pret recomandat:  59.56 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod