APTOS- solutia inovatoare pentru lifting facial si corporal

Estetica Top Medical lanseaza in Romania APTOS, brand ce a creat o revolutie in domeniul medicine plastice, prin intermediul firelor de lifting. Acestea reprezinta metode unice de conturare, revitalizare, corectare a asimetriilor sau deformarilor, creare volum si reintarirea structurilor fetei si corpului.

Andreea Berecleanu, Ileana Badiu, Geanina Ilies, Corina Barladeanu, Anca Lungu, Ana Maria Stancu, sunt vedetele care au participat, alaturi de membri presei si medici, la lansarea APTOS ce a avut loc in cadrul S Clinic.

Gazda evenimentului a fost dr. Constantin Stan- cel mai apreciat si titrat chirurg plastcian roman, iar, alaturi de el s-a aflat si dr. Constantin Sulamanidze- chirurg plastician, specializat in chirurgie reconstructive si estetica, autor al tehnicilor APTOS.

Brandul propune fire resorbabile cu efect pentru aproximativ un an si neresorbabile, al caror efect se pastreaza de-a lungul a trei pana la cinci ani. Acestea au la baza o tehnologie minim invaziva, cu efect imediat. In urma procedurii, este nevoie doar de o perioada scurta de refacere.

Fiecare dintre firele APTOS are caracteristici speciale si se adreseaza unor nevoi personalizate.

Inovatia APTOS pune accent pe carligul firului de lifting care poate prinde si fixa tesutul, dar in acelasi timp il poate modela si trage in orice fel isi doreste pacientul, pentru un rezultat complex si natural.Tocmai de aceea, designul special al acestor carlige este cel care poate oferi efectul scontat.

Pentru fata, diversele metode APTOS au fost create pentru a corecta urmatoarele zone: sprancene, pometii, regiunea mentala, gatul, santul nazolabial, sant zona glabela, riduri zona glabela, zona ‘’laba gastii’’, ridurile fruntii, pleoapa superioara si cea inferioara, ridurile urechilor, gat, decolteu, maini.

Special pentru intinerirea corpului, avand in vedere structura pielii si cea subcutanata, APTOS propune fire nano ce trateaza zona: bratelor, abdomenului, sanilor, coapsei interioare, zonei de deasupra genunchiului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod