Un artist roman va colabora cu o celebră actriță de telenovele

După ce Inna a spart gheața în America Latină, Radhu este al doilea artist român care s-a făcut remarcat pe piața muzicală de peste Ocean. „M-am bucurat că am fost contactat de producătorii mexicani și promit o piesă ce va cuceri și inimile românilor. Odată cu vizita mea în Mexic, am filmat și acest videoclip în care apar alături de „El Internacional Mariachi Puebla”, cei mai buni mariachi din America Latină. Producătorul videoclipului este David Martinez, cel implicat și în realizarea telenovelelor marca Televisa.
Pentru acest videoclip, am avut șansa să colaborez cu cea mai cunoscută trupă de balet „Ensable Folkloriko Nacional” din Mexico City. Am ales locații turistice și culturale, cum ar fi „El Angel de la Independencia” din centrul capitalei „Ciudad de Mexico”, monumentul  Chapultepec, monumentul de la Revolucion”, dar și parcul de poveste Xochimilco,unde sunt filmate telenovelele, și m-am plimbat cu bărcuța (trajinera), în care am băut tequila și am cântat cu mariachi
”, a declarat Radhu.

Radhu este singurul cântăreț român care a îmbrățișat cumbia, gen muzical originar de pe coasta caraibă a Columbiei, găsit și în Panama și răspândit în țări hispanofone precum Argentina, Mexic și Peru.
De curând, el a participat la un eveniment alături de nume importante din industria latino în capitala Mexicului. Printre aceștia: Dulce Maria, cunoscută publicului larg ca artistă a trupei RBD, Laura Zapata (sora Thaliei), David Zepeda, Niurka Marcos și Aleida Nunoz. “Succesul și  aparițiile în Mexic m-au făcut cunoscut în mai multe țări latino-americane, îmi doresc să ajung în Cuba, Argentina, Columbia, Venezuela și sunt fericit pentru că deja am fost contactat pentru anumite proiecte”, a mai spus Radhu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod