Apa de Toaletă Signorina - Salvatore Ferragamo

Apa de Toaletă  Signorina, scoate in evidenta caracterul vibrant  fete chic. Este parfumul ideal pentru o femeie tânără și romantică, care își exprimă in mod natural grația si senzualitatea. Amprenta  unui parfum  proaspăt îmbinat cu îndrăzneala si pofta de viața a unei Signorina. Deoarece o Signorina este diferită în fiecare zi ...
 
Apa de Toaletă Signorina este un parfum inspirat de senzația chic a aburului de orez, colorat de note feminine de trandafir și tonuri fructate pe o notă de bază lemnoasă.
Notele suculente de litchi și pulpa de grapefruit gustos și moale conferă o notă de top fructată și naturală. Nota de mijloc este un văl delicat de note de abur de orez și trandafir proaspăt oferind textura lor mătăsoasă. Nota de bază, un Mousse de lapte fin și captivant este amestecată de vibrațiile lemnoase de ambră ale Cashmeran-ului. Familia olfactivă: Floral Fructată. Parfumieri: Sophie Labbe și Juliette Karagueuzoglou (IFF)

Proaspătă dar si romantică, culoarea lila dezvăluie forma simbolică și chic a parfumului Signorina imprimandu-i o stare de spirit mai veselă.
Fundita Vara reprezinta simbolul brandului Ferragamo. O gasim aici intr-o noua combinație de un roz și lila, care insuflă o prospețime aparte parfumului dar aduce si elementul de fashion parfumului.  Părțile metalice sunt într-o nuanță delicată de roz auriu, care conferă sticlei o notă prețioasă. Ambalajul exterior prezintă o panglică violet, delicată și feminină,  înconjurată  de un strop de  roz auriu, ce conferă un stil proaspăt și simbolic. Logo-ul Salvatore Ferragamo este embosat în partea superioară și sigilează în mod elegant cutia.


O imagine nouă și proaspătă , dar în același timp și romantică a top modelului, Bianca Balti, luminată de o lumină romantică  roz pal pentru a portretiza în continuare feminitatea și veselia Apei de Toaletă Signorina. O fată, o "Signorina", ca interpretă a unei iubiri simbolice, dar cu o atitudine mai senzuală și mai jucăușă și semnătura și stilul impecabil al lui Salvatore Ferragamo. Ea poartă renumiții balerini Varina pentru a descrie în continuare puternica legătură cu moștenirea de modă a Casei și pentru a sublinia imaginea de top a francizei Signorina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod