6 trucuri ca să-ţi pui sânii în evidenţă fără să pari vulgară

Graniţa dintre senzualitate şi vulgaritate poate fi uneori foarte subţire, dar atunci când vrei să-ţi pui în valoare atuurile fără să întreci limita, ai la dispoziţie 6 trucuri ca să-ţi pui sânii în evidenţă fără să pari vulgară.
Graniţa dintre senzualitate şi vulgaritate poate fi uneori foarte subţire, dar atunci când vrei să-ţi pui în valoare atuurile fără să întreci limita, ai la dispoziţie 6 trucuri ca să-ţi pui sânii în evidenţă fără să pari vulgară.

Sânii sunt unul dintre primele lucruri pe care le observă bărbaţii atunci când se uită la o femeie, dar modul în care sunt subliniaţi contează foarte mult. Iată cele mai bune moduri de a-ţi evidenţia bustul, fără un decolteu exagerat.

Alege sutienul de mărimea potrivită

Un sutien prea mic nu este doar incomod şi dăunător pe termen lung. Dacă sutienele nu sunt exact mărimea corectă, îţi pot comprima sânii într-un mod ce pare uneori disperat pentru a atrage atenţia către decolteu. La fel, o mărime prea mare a sutienului, îţi îţi poate afecta aspectul bustului, lucru care atrage atenţia, dar nu în mod plăcut.

Foloseşte un sutien push-up

Poţi apela la un sutien push-up pentru a-şi pune sânii în evidenţă, dar este important să nu exagerezi acest efect la alegerea lui. Când sunt ridicaţi prea sus, sânii atrag atenţia într-un mod ce poate părea vulgar, mai ales dacă porţi şi un top foarte strâmt deasupra, cu un decolteu nepotrivit.

Selectează corect culoarea şi stilul bluzei

Topul poate avea un impact important asupra modului în care arată bustul tău. Dacă ai un bust foarte generos, evită bluzele sau cămăşile care adaugă volum în zona decolteului. Roşul este o culoare care atrage întotdeauna atenţia bărbaţilor, motiv pentru care nu este indicat să fie însoţit de un decolteu prea agresiv.

Culorile neutre îţi permit un stil al bluzei mai îndrăzneţ, dar asigură-te totuşi că decolteul bluzei sau rochiei nu este însoţit şi de alte excese în ţinuta.

Accentuează-ţi decolteul cu bijuterii

Un colier sau un lănţişor pot fi modul cel mai bun de a atrage atenţia asupra sânilor, fără să pari vulgară. Secretul ţine însă de proporţii, în special pentru un bust mare. Evită bijuteriile foarte delicate sau foarte lungi când ai un decolteu generos. Optează pentru bijuterii cu un volum mai mare, care îţi accentuează formele într-un mod mai reuşit.

Indiferent de colierul sau pandativul ales, nu lasa bijuteriile să coboare prea mult între sâni.

Foloseşte-te cu grijă de machiajul pentru piept

Folosind în mod rezonabil fond de ten într-o nuanţă sau două, îţi poţi evidenţia sânii într-un mod subtil. Secretul este aplicarea unei nuanţe uşor mai închise în centrul pieptul şi crearea unei forme de V, în timp ce foloseşti o pudră mai deschisă pe parte superioară a sânilor. Dacă nu amesteci cele două nuanţe bine pentru un efect natural sau dacă exagerezi contrastul, acest truc poate deveni rapid o idee proastă, iar însoţit de un decolteu adânc poate da o impresie de vulgaritate.

Utilizează bronzul fără să exagerezi

O alternativă profesională la machiajul pentru sâni este aplicarea unui bronz organic la salon. Autobronzantul poate fi un avantaj atunci când ştii cum să-l aplici, dar specialiştii în bronz organic de la saloane cunosc şi mai multe trucuri pentru a-ţi accentua sânii prin modul de aplicare al soluţiei naturale de bronzat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod