A star is born, parfumul londonez lansat de Vivien Kondor Studio si Dana Savuica a facut furori printre vedete!

Vineri, 6 februarie, la centrul de infrumusetare Vivien Kondor (strada Nicolae Caranfil nr. 59) a fost lansat noul parfum “A star is born”, al carui imagine este Dana Savuica.
Printre invitatii care au participat la aceasta lansare s-au numarat Ozana Barabancea, Cristina Cioran, Nico, Paula Chirila, designer-ul Adela Diaconu, fashion bloggeri, stilisti ,redactorii revistelor glossy si numerosi alti oaspeti dornici sa cunoasca noul parfum.

“A star is born” este  aroma feminina, ce ingemaneaza un buchet rafinat cu note lemnoase de mosc si note florale de bergamota, iasomie si vanilie. Un omagiu poetic adus artei de a trai, inspirat din drumul tumultos si aventuros spre implinire, spre cunoastere, spre succes.

Dana Savuica, imaginea noii arome “A star is born”: “ Sunt foarte pretentioasa cand imi aleg parfumul iar asocierea de imagine cu “A star is born” am facut-o dupa ce am testat parfumul ca esenta si durabilitate.
Mi-a placut mult design-ul sticlei, extrem de rafinat . Prima reactie este de surprindere intrucat se simte esenta de vanilie care se schimba treptat pe piele , invaluind fiecare femeie intr-un stil aparte . Esenta lemnoasa de mosc ii da rezistenta astfel ca parfumul se simte toata ziua.Este un parfum reconfortant, discret, perfect pentru vara. Numele l-am ales ca un omagiu adus stralucirii filmelor hollywoodiene a anilor ’50”, dupa celebrul film “A star is born” in care a jucat si cantat Judy Garland.”

Ramona Toader, patronul centrului de infrumusetare Vivien Kondor, crede ca aceasta aroma va aduce un plus de culoare in viata oricarei femei care se va bucura de  “A star is Born”: ”  Femeia fara parfum este ca o zi fara soare! Trebuie sa fim mai ingaduitoare cu noi si chiar daca azi egalam cu barbatii in munca noastra si in tot ceea ce inseamna succes profesional, e bine sa nu uitam sa ne ingrijim, sa nu uitam sa fim frumoase.
Am creat noul parfum la Londra, alaturi de parfumieri cu experienta, pentru senzatii revelatoare. “A star is born” este pentru femeia care crede in steaua ei norocoasa, dar si in succesul muncii ei.”


Ozana Barabancea: “A star is born este rasfatul oricarei femei ce tine la simturile ei”

Cristina Cioran: “Wow, imi aduce aminte de prajiturile facute de mama”

Paula Chirila: ”Este surprinzator de placut”

Fabiana Papastefani-Presedintele Comitetului de parinti Scoala Americana: “Yummy fragrance”

Adela Diaconu-designer: “Parfumul are aroma de star, nu treci neobservata daca il porti”

Vivien Kondor Studio (strada Nicolae Caranfil, nr.59)  a intrat recent pe piata locala si cu lacurile de unghii Vivien Kondor, intr-o paleta de 42 de nuante foarte moderne, iar la sfarsit de primavara va lansa o noua colectie de make up.  Parfumul “A star is born” se prezinta la 100 ml si pretul de achizitie este de 129 RON.
Parfumul va putea fi achizitionat din parfumeriile Kendra beauty cosmetics, dar si de pe site-ul www.vivienkondor.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod