Haine de designer oferite ca premiu în noua campanie DERO

Primăvara aceasta, DERO readuce în trend hainele cu motive tradiţionale şi îşi răsfaţă consumatoarele cu o colecţie de haine în ediţie limitată, create de designerul român Lana Dumitru.
Colecţia de haine a fost creată cu prilejul lansării unui nou ambalaj în ediție limitată DERO Ozon+ şi a unei promoţii naţionale adresate consumatorilor DERO. În cadrul promoției, care se desfăşoară în perioada 1 februarie - 12 aprilie 2015, sunt oferite zilnic 3 premii, constând într-una dintre cele 5 haine de colecție create special de Lana Dumitru. Colecția este una exclusivă și limitată, hainele putând fi câștigate doar în cadrul promoției, prin înscrierea codului din pachet prin SMS sau de pe ambalaj sau în aplicația de Facebook dedicată, disponibilă pe pagina de Facebook DERO.

Designul noului ambalaj a fost ales în urma unui concurs de talente desfăşurat în 2014, la care au participat pasionații de design, profesioniști sau nu, care au înscris în competiţie peste 150 de lucrări.
Lucrarea „Românesc” semnată de Lana Dumitru a fost declarată câștigătoare în urma votului din cadrul competiției de talente „DERO e al tău", organizată prin intermediul paginii de Facebook DERO în vara anului trecut. Şi începând cu luna februarie, noul design este prezent pe ambalajul ediției limitate DERO Ozon+.

Lana Dumitru este un tânăr designer român cunoscut pentru hainele create sub brandul Lana. Ea a realizat designul noului pachet DERO şi creaţiile vestimentare din campanie pornind de la un motiv tradiţional românesc, prelucrat digital.

Campania națională va fi derulată în perioada 1 februarie – 12 aprilie.
În campanie sunt incluse toate produsele DERO în pachet ediție limitată, precum şi cele cu etichete sau benzi promoționale atașate. Mai multe detalii despre campanie puteţi găsi pe pagina de Facebook DERO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod