7 motive pentru care merita sa mergi la spa

Cine oare nu simte nevoia unui pic de rasfat, macar din cand in cand? O piele sanatoasa, catifelata, este la randul ei un semn de sanatate a corpului. Ce ne aduce insa, pe langa bucuria de moment, o vizita la spa? Poate sa fie un timp de relaxare maxima, doar pentru tine, reincarcare cu energie, detox si re-energizare. Dar mai mult de atat, poate sa fie si o modalitate de a-ti rezolva diverse probleme de sanatate. Puterile curative ale masajului sunt cunoscute inca din antichitate. Specialistii terapeuti Belle Maison Spa stiu cum sa te ajute sa fii cea mai buna versiune posibila a ta.

Cateva beneficii evidente ale apelarii la un centru spa sunt:

Degajarea de munca si familie, de orice ganduri negative.

Masajul relaxant „Parfum de liniste” are menirea de a spori buna dispozitie, de a relaxa, detoxifia si, totodata, de a energiza si revitaliza corpul in functie de uleiurile esentiale preferate. De aceea, specialistii Belle Maison Spa mixeaza cu grija uleiurile de portocal cu cele de geranium, verbina, lemongrass, lavanda sau menta.

Linistirea si permiterea corpului de a se regenera. Masajul cu pietre calde „Minerale Milenare” este alegerea perfecta. Caldura emanata de pietre permite mai bine absorbtia uleiului esential folosit in piele, o incalzeste si pregateste mai bine musculatura, astfel incat terapeutul poate lucra la un nivel mult mai profund. Masajul imbunatateste circulatia sanguina, relaxeaza si echilibreaza.

Masajul pentru scalp “Idei Instant” este special conceput sa elimine tensiunea si sa elibereze orice blocaj, te destinde si te face sa uiti de griji, fiind deopotriva si o metoda eficienta de ingrijire a podoabei capilare, prevenind astfel caderea parului.

Imbunatatirea circulatiei sangelui trimitand mai mult oxigen si nutrienti catre corp si celule. Tratamentul facial cu ulei de argan are scopul de a netezi pielea, imbunatateste aspectul tenului si ii reda luminozitatea.

Degajarea de serotonina si cu aceasta ocazie cresterea starii de buna dispozitie. O dupa-amiaza in tihna petrecuta sub cer senin, invaluiti de parfumul unui camp de lavanda. Astfel s-ar putea descrie ritualul special “Calatorie in Province”.  Sau poate preferati sa va bucurati de un rasarit in Hawaii.

Imbinand aromele exotice cu metode stravechi de vindecare ale durerilor sufletului, ritualul este ideal in momentele in care vrei sa uiti de griji, sa te deconectezi de problemele pe care le ai si sa iti gasesti alinare in urma unei pierderi sau a unei crize existentiale.

Tratamentele cu exfoliere curata pielea, ajuta la regenerarea celulelor, refacerea porilor si ofera o stare de relaxare a tesuturilor. Exfolierea cu sare de mare rasfata simturile cu arome delicioase, dar totodata indeparteaza celulele moarte, catifeland pielea si stimuland oxigenarea celulara.

Hidrateaza in profunzime pielea. Untul de shea obtinut din coaja nucilor arborelui de Shea, cunoscut si ca arborele tineretii, are multiple beneficii pentru piele.

Astfel, o impachetare cu unt de shea are un puternic rol hidratant si cicatrizant, protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature si o calmeaza. Dupa o astfel de sesiune, pielea isi recapata frumusetea naturala.

Reducerea si chiar eliminarea durerilor cronice de spate, picioare, spasmele musculare. Masajul pentru spate are scopul de a elimina durerile sau tensiunea din zona cervicala, revitalizeaza corpul si redandu-i acestuia echilibrul necesar.

Pret masaj Zen Relax - 150 lei ( 50 minute). 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod