Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea în săptămâna 7-13 noiembrie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă vei fi destul de solicitată la locul de muncă.

Oboseala îşi va spune cuvântul şi cu siguranţă vei avea nevoie de o pauză în perioada imediat următoare. Toată lumea trage de tine şi deşi nu ai neplăceri majore, atmosfera generală este una tensionată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă pe plan profesional şi financiar totul merge perfect, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre viaţa ta amoroasă.

E nevoie de multe compromisuri pentru a păstra liniştea din cuplu, ceea ce îţi aduce frustrare şi simţi că nu mai eşti tu. E posibil să fie vorba de o incompatibilitate dacă în permanenţă trebuie să faci lucruri împotriva voinţei tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei întâmpina probleme grave în aceste zile, însă vor exista neplăceri pe plan sentimental.

Eşti impulsivă şi spui vorbe care rănesc. Stresul de la serviciu se răsfrânge şi asupra relaţiei tale, iar indicat ar fi să te controlezi şi să separi aceste două sectoare ale vieţii tale. Dacă continui tot aşa, nu vei face altceva decât să îţi îndepărtezi iubitul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dificultăţile financiare vor continua şi în această săptămână, însă spre deosebire de perioada care a trecut, acum eşti pusă pe fapte mari.

Chiar dacă ţi-ai dorit mereu o schimbare, zilele acestea eşti decisă să acţionezi. Nu te caracterizează ambiţia, însă vei fi împinsă de la spate de o persoană cu mai multă experienţă de viaţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina probleme în această săptămână, însă cel mai probabil te va stresa lipsa stabilităţii profesionale şi financiare.

Trebuie să mişti puţin lucrurile şi să faci o schimbare în acest sector al vieţii tale dacă vrei să duci un trai mai bun. Important este să nu te mulţumeşti cu ce ţi se dă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Există riscul apariţiei unor dispute între tine şi partener în această săptămână.

Cel mai probabil cauza este timpul puţin pe care i-l acorzi, acest lucru făcându-l să se simtă neimportant pentru tine. Chiar dacă prietenii tăi au nevoie de tine în aceste zile, încearcă să găseşti o soluţie pentru a-i împăca pe toţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă nu vei avea probleme în aceste zile, e posibil să te implici într-o relaţie care îţi poate crea neplăceri majore pe viitor.

Te arunci prea repede în braţele unui bărbat pe care nu îl cunoşti bine şi vei avea de suferit din cauza deciziilor impulsive pe care le iei. Maturizează-te!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu se vor produce modificări serioase pe niciun plan al vieţii tale în această săptămână.

A venit momentul să te mulţumeşti cu ceea ce ai, iar dacă nu eşti satisfăcută, atunci să începi să iei măsuri. Nu îţi va pica nimic din cer, sau cel puţin nu pe asta trebuie să te bazezei!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vor exista numeroase divergenţe în această săptămână, însă nimic care să nu aibă rezolvare.

Pentru a trece peste incidentele neplăcute de la serviciu, e indicat să fii calmă şi să nu le răspunzi celor din jur cu aceeaşi monedă. De asemenea, nu bate pasul pe loc pe plan sentimental!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vor fi probleme pentru tine în aceste zile, ci din contră vei găsi soluţii pentru rezolvarea unora mai vechi.

Ai toate şansele să repari ceva în relaţia ta amoroasă, la fel de bine cum şi cariera ta se poate îndrepta spre succes datorită unor oportunităţi la care nici nu sperai. Important este să fii mereu cu ochii în patru!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu eşti deloc mulţumită de locul tău de muncă şi priveşti neputincioasă cum stagnezi.

Nu eşti adepta schimbării, însă ţi-o doreşti totuşi cu garanţia că vei avea succes. E important să dai dovadă de mai multă îndrăzneală şi să ai mai multă încredere în tine atunci când vine vorba de compentenţele tale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de neplăceri în această săptămână, însă tot te vei simţi agitată şi stresată.

Atunci când nu ai motive de îngrijorare, ai prostul obicei de a inventa unele. Ai nevoie de o pauză, să te linişteşti şi să reflectezi asupra viitorului tău. Să îţi faci planuri e cel mai bun şi frumos lucru!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod