5 pasi Zo Skin pentru o piele in forma

Frumusetea pielii are la baza cateva reguli simple: tenul trebuie curatat corespunzator, cu produse testate dermatologic; are nevoie de retinol pentru repararea celulelor deteriorate si pentru preventia deteriorarii urmatoare a acestora; are nevoie de hidratare si de colagen pentru fermitate. Toate aceste elemente sunt incluse in Programul impotriva imbatranirii, creat de celebrul medic plastician Zein Obagi, pe care doctorul l-a denumit  Sistemul ZO Anti-aging Program Phase II.

Aceste produse lupta impotriva semnelor timpurii de imbatranire a tenului: a ridurilor si liniilor fine, al tonului neuniform al fetei, a pierderii  elasticitatii pielii, deoarece foloseste concentratii mari de ingrediente active, inclusiv factori de crestere, retinol si enzyme, pentru prevenirea si repararea leziunilor moderate ale pielii la nivel celular.

Sistemul ZO Anti-aging Program Phase II se  recomanda persoanelor cu varsta cuprinsa intre 26 si 44 de ani si contine:

Exfoliating Cleanser- gel exfoliant de curatare hidratant (ten normal/gras)- acesta curata delicat, exfoliaza si indeparteaza excesul de sebum si celule moarte, lasand pielea cu un aspect curat, dar fara a fi descuamata si uscata. Vitamina E incapsulata confera beneficii antioxidante si hidratare pentru o piele sanatoasa. Are la baza esterii de jojoba, Acizii Beta Hydroxi (BHA), ulei din arbore de ceai.

Exfoliating Polish sau varianta non invaziva a unui peeling realizat acasa.

Microcristalele de magneziu din compozitia acestuia indeparteaza celulele moarte ale tegumentului si accelereaza refacerea epidermei, pentru obtinerea unui ten mai curat, mai neted si cu o uniformitate tonala superioara.

Complexion Renewal Pads un produs pentru controlul sebumului, ce trateaza si previne aparitia acneei. Daily Power Defense un  ser protector si reparator al ADN-ului. Retinolul, enzimele si antioxidantii din compozitia acestuia ajuta la repararea celulelor deteriorate si la protejarea impotriva deteriorarilor viitoare. Incurajeaza activitatea celulara pentru a ajuta la regenerarea celulelor.

Growth Factor Serum Plus - ser cu factor de crestere, ce utilizeaza un complex de peptide, ce sustine sinteza colagenului si, ca urmare, are loc refacerea fermitatii tegumentului.

Complexul de retinol, aminoacizi si vitaminele A, B, C stimuleaza formarea de colagen si activeaza functiile celulare. Reduce viteza de degradare a colagenului si reface elasticitatea tegumentului, reduce numarul liniilor si a ridurilor fine. Hidratarea vitala este reinnoita si functia de bariera naturala a pielii este reechilibrata utilizand biotehnologia proteinei sericinei din matase. Antioxidantii extrem de purificati din celulele stem din plante si beta-glucanul calmant al pielii, patentate, ofera protectie antioxidanta impotriva radicalilor liberi.    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod