X-Mas Market La Bordei - targ de Craciun cu miros de cozonac

Spiritul sarbatorilor se dezvaluie anul acesta la X-Mas Market La Bordei, targul de Craciun unde atmosfera linistita si mirosul de cozonac si vin fiert se impletesc cu reducerile la produse handmade si de sezon.
Te-ai saturat de aglomeratia din marile magazine din perioada Craciunului? Doresti sa faci cadouri inedite, diferite fata de ceea ce gasesti de obicei. 

Am reunit in cadrul targului tineri talentati, gospodine harnice si mestesugari inzestrati pentru a oferi o selectie larga de produse de sezon, creatii unicat si idei de cadouri.

Cand? Duminica 18 Decembrie 2016, orele 11:00 - 19:00. Unde? Restaurantul La Bordei, bd. Iuliu Maniu, nr. 7, in incinta APACA, langa AFI Palace Cotroceni, intrarea Galaxy cu sfera. Biletul de intrare este 5 lei, iar in baza lui vei primi o gustare si vei participa automat la tombola pentru o cina in doi in restaurantul La Bordei.

Fii la curent cu toate noutatile si concursurile desfasurate pe pagina evenimentului La Bordei X-Mas Market. Te asteptam la X-Mas Market La Bordei ca sa pregatim impreuna un Craciun de poveste!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod