Trupele Zdob și Zdub și Taraf de Haidouks au făcut schimb de melodii pe scena Blending Spirits Arena

Peste 2.500 de fani au luat parte la provocarea Blending Spirits Arena, primul concert experimental pus în scenă de J&B.

Evenimentul a avut loc în seara de 19 mai 2017, la Arenele Romane, și a adus pe aceeași scenă cei mai în vogă artiști consacrați ai momentului, alături de nume mari din underground, care au oferit împreună performanțe artistice neconvenționale, LIVE. Trupele Zdob și Zdub și Taraf de Haidouks au răspuns provocării J&B de a face schimb de roluri pe scenă, prezentând cel mai nou blend muzical al campaniei, în stilul nonconformist în care J&B și-a obișnuit publicul.

Primul blend muzical J&B, live, în fața fanilor
Șapte artiști, printre care Delia, Vița de Vie, COMA, Carla`s Dreams și Macanache au concertat vineri, 19 mai, la Arenele Romane, iar 2 DJ-i cunoscuți au întreținut atmosfera în cadrul J&B Blending Spirits Arena.  Surprizele s-au ținut lanț, dar cea mai mare a fost reprezentată de momentul celui mai nou blend muzical marca J&B Blending Spirits, pe care fanii campaniei au avut ocazia să îl asculte în premieră.



De data aceasta, trupele Zdob și Zdub și Taraf de Haidouks au făcut schimb de melodii, pe care le-au cântat într-o manieră originală, păstrând, totodată, accentele stilurilor care i-au consacrat.

Alăturările artistice surprinzătoare au curs pe scena J&B Blending Spirits Arena, iar astfel Delia a interpretat melodii cunoscute împreună cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, și cu Macanache, demumit „regele rimelor”. Adrian Despot a marcat un moment deosebit și a cântat alături de formația COMA.


Nu doar muzica a fost „servită” fanilor în combinații neașteptate la Blending Spirits Arena. Întregul concept al evenimentului a fost reprezentat de alăturările surprinzătoare, derivate din caracterul neașteptat al brandului de whisky, extinzându-se până la meniuri de băuturi și mâncare. Fanii J&B au putut încerca băutura în nenumărate combinații surprinzătoare, precum și burgerul J&B.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod