Trupa TWO devine TWO & Sandra N

Mihai Gruia si Sorin Brotnei, fostii componenti ai trupei Akcent, formeaza din anul 2014 trupa TWO. Dupa multe singleuri lansate, cel mai recent succes fiind nominalizarea pentru acceptarea piesei Angel interpretata impreuna cu Kaya Jones fosta componenta The Pussycat Dolls, la  premile Grammy si dupa multe concerte mai ales in afara tarii cei doi au decis ca alaturi de ei sa vina si frumoasa Sandra N. cunoscuta pentru colaborarea pentru hitul I’M Sorry din perioada Akcent dar si pentru hituri ca Ma Dor Ochii, ma Dor, Boracay, Amor Gitana sau Angel.

Prima piesa in noua componenta tocmai a fost lansata, se intituleaza “Jolie” iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti de catre Cristian Pistol.

Piesa este compusa de Dorian Oswin, Sandra N si Mihai Gruia.

“O cunosc pe Sandra din prima zi cand a venit la studioul nostru sa inregistram “I’M Sorry“. Chiar daca sunt multi ani de atunci si daca drumurile noastre s-au separat pentru o perioada, intotdeauna am simtit ca o sa colaboram din nou cu Sandra! O apreciem enorm, este o femeie minunata, o compozitoare talentata iar vocea ei este senzationala. Sunt fanul ei de cand am cunoscut-o si ma bucur ca acum face parte din familia noastra.” , a declarat Mihai Gruia

“Jolie” este prima piesa pe care am inregistrat-o dupa ce am nascut, am cantat-o cu mare dor de muzica, dupa o pauza destul de lunga .

Proiectul TWO & Sandra N este un proiect dedicat in special fanilor de afara , care ne cer piese in stilul celor care ne-au consacrat acolo, asa ca ne simtim datori sa facem muzica si pentru zonele in care suntem atat de iubiti si ceruti in concerte.", declarat Sandra.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod