Teatrul Principal continuă turul de forță al premierelor sale cu piesa “Eu dau banu’, eu dau ora exactă!”

Carmen Tănase, Gabriel Fătu și Ion Ionuț Ciocia, alături de alte nume sonore ale scenei românești, lansează o invitație la premiera piesei “Eu dau banu’, eu dau ora exactă!”, miercuri 31 mai, ora 19.00, la Sala Dalles. Piesa de teatru este o comedie politică plină de satiră și umor, punctată de accente dramatice, în care se face haz de necaz de tertipurile politice din ziua de azi.

Vârtejul creat de actori, aflați sub bagheta regizorală a lui Razvan Oprea, în piesa scrisă de Nicole Duțu, se constituie într-o minuțioasă radiografie a societății românești post-decembriste.

Comedia “Eu dau banu’, eu dau ora exactă!” promite o veritabilă porție de râs dezvăluind ce e în spatele cortinei politice, cum se fac alianțele, cum se fac majoritățile sau cine împarte funcții și cum poți obține posturi în Guvern.

Din distribuție fac parte Carmen Tanase, Ion Ionuț Ciocia, Victor Vurtejanu, Răzvan Banica si Gabriel Fatu, Maria Radu / Rădita Rosu, Andreea Mateiu / Silvia Stanciu, Monica Odagiu / Calina Epuran. Scenografia este semnată de Simona Marcu, costumele de GeaninaPunkosti, iar regia de Răzvan Oprea.

Prețul unui bilet este de 50 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod