Valentina Pelinel si baietelul ei, Milan defileaza pe podium de 1 iunie!

Ziua Internațională a Copilului este un motiv de bucurie pentru copiii din lumea intreaga! Unul dintre cele mai frumoase locuri de joaca din Bucuresti -Magic Playground, din incinta Complexului ”Magic Place Parc”, a pregatit o petrecere surpiza la care vor participa mai multe vedete cu prichindeii lor printre care: Roxana Ciuhulescu și fetița ei, Cleopatra; Catrinel Sandu și fetițele sale, Lara și Sofia; Cristina Spătar cu Aida și Albert; Mădălina Apostol și Miriam, împreună cu Monica Gabor; Ianna Novac și micuța Erika Maria; Marius Rădmănăștean (Lozul cel Mare, TVR 2) și Tudor.

Totodată, este și primul întâi Iunie pentru băiețelul Valentinei Pelinel, Milan, motiv pentru care celebra mămică s-a ocupat ca această petrecere să fie de neuitat.

Astfel, întreaga zi va fi dedicată copiilor și vor avea acces liber la locul de joacă Magic Playground. De la orele 12.00, se vor putea juca în voie și se vor bucura de spații viu colorate, de ateliere de creație, concursuri, animatori, picturi pe față realizate de artiști, personajele preferate din desene animate sau de jocuri electronice de ultimă generaţie. În plus, au prilejul să se delecteze cu înghețată, popcorn cu sau fără caramel, băuturi răcoritoare și vată pe băț în culorile curcubeului care va fi servită puștilor de un clovn năstrușnic, dar și caramele delicioase.
 
Incepând cu ora 18.30, brandul Haine de Vis va organiza o prezentare de modă unde protagoniști vor fi copiii și părinții lor, de ce nu, chiar și bunicii.
Aceasta va fi prima prezentare din viața lui Milan, care pe 8 Iunie va împlini un an.Conceptul este dezvoltat de Victor Urda, un tânăr antreprenor de success, el având peste 5 ani de experiență în acest domeniu. ”Am plecat de la ideea de "rochii mamă-fiică" și am dezvoltat un concept nou și unicat. Ne-am gândit și la mămicile de băieței, astfel că am creat ținute identice și pentru ei. La noi, părinții se pot asorta cu copiii lor și, ce credeți, nu au fost uitați nici bunicii.
O familie veselă în ”Haine de vis”. Avem rochite pentru ocazii speciale, pentru plimbările în parc, sau ținute pentru picnic, treninguri identice pentru mama, tata și copil chiar și pentru bunici și nepoți. Hăinuțele noastre sunt produse în propria fabrica
”, spune Victor Urda. Petrecerea se va incheia cu un tort gigant si cu sampanie pentru toti cei prezenti!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod