Tara - "Din geanta nu imi lipseste crema de protectie solara, pe care o folosesc si pe timp de iarna"

Tara, una dintre cele mai feminine artiste din peisajul muzical autohton, a acordat un interviu pentru cititoarele eva.ro in care ne dezvaluie planurile sale de viitor, ce tabieturi ascunse are si ce nu-i lipseste niciodata din poseta.

Care este cel mai nou proiect muzical semnat Tara?

Cel mai nou proiect muzical pe care l-am lansat se numeste “Prima Dragoste”, in colaborare cu Kalif. Aceasta piesa beneficiaza si de un videoclip, pe care il puteti urmari pe Youtube. Primul single lansat de mine si care s-a bucurat de succes a fost “Happy for you”, alaturi de Liviu Hodor si Edward Maya.

“Happy for you” a fost in topuri in mai multe tari, consecutiv. Au urmat si alte piese si colaborari de succes.

Crezi in zodii? Ce zodie esti?                      

Sunt in zodia Taur. As putea spune ca anumite aspecte ale zodiei ma caracterizeaza : sunt perseverenta si ambitioasa. Nu ma ghidez neaparat dupa zodii.

Esti destul de prezenta in diverse reviste. Care este visul cel mai mare privind astfel de apariții?

Sa implementez ideea ca se poate sa fii un model de revista, fara a avea dimensiunile numite in moda ideale (90-60-90); ca feminitatea sta dincolo de numere; ca nu trebuie sa fii o adolescenta cu fata lipsita de orice rid pentru a emana senzualitate.
Cumva, mesajul meu este ca poti deveni irezistibila prin asumare si inteligenta.

Daca ar fi sa alegi intre dulciuri sau fructe, ce ai alege?.

Fructele. Pentru ca imi plac alegerile sanatoase. Asta nu inseamna ca am abstinenta totala in ceea ce priveste dulciurile!.

Iti plac animalele de companie?

Imi plac animalele, in general. Imi plac foarte mult vulpile. De ceva timp rusii au inceput sa le domesticeasca. Sunt foarte inteligente si se adapteaza rapid la un nou mod de trai. Totusi, cred ca le sta mai bine libere, in natura.

Daca ti s-ar propune sa iti schimbi culoarea parului, ce culoare ai alege?

Am fost foarte mult timp blonda.

Acum am revenit la culoarea mea naturala: saten deschis. Daca ar fi sa aleg o alta nuanta, probabil as opta pentru una mai inchisa.

Cum vezi viata ta din punct de vedere al familiei peste 10 ani?

In general imi fac planurile pe perioade mai scurte, pe 5 ani, de exemplu. Bineinteles  ca imi doresc o familie frumoasa si numeroasa.

Ce nu lipseste niciodata din geanta ta?    

Crema de protectie solara, pe care o folosesc si pe timp de iarna, pentru fata si maini.

Ce culori de lac de unghii preferi?                                  

Imi plac foarte mult unghiile ingrijite, dar cu aspect natural.



Cum iti ingrijesti tenul?

In primul rand, am un ritual de seara care include o demachere corecta. Cand vreau sa imi rasfat tenul, imi prepar singura o masca faciala din ulei de migdale si lapte. Se amesteca doua linguri de ulei cu doua linguri de lapte. Se aplica pe ten si se lasa 15 minute, apoi clatim.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod