Pe 21 martie, de Ziua Mondială a Sindromului Down, „Fii socksy pentru o zi” la Starbucks

Pe 21 martie, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Mondială a Sindromului Down. Pentru a marca această zi, Special Olympics România invită publicul larg să fie socksy pentru o zi, iar Starbucks susține inițiativa într-un mod special.

Cei dornici să sărbătorească abilitățile și potențialul persoanelor cu sindrom Down sunt invitați în orice cafenea Starbucks din București și din Cluj, purtând șosete desperecheate și cât mai colorate. Suma cheltuită de aceștia în cafenelele Starbucks va fi donată organizației Special Olympics pentru a susține persoanele cu sindrom Down.
Mai mult decât atât, persoanele care poartă șosete desperecheate în cafenelele  Starbucks din București și Cluj primesc gratuit extra toping-uri.

De ce șosete colorate? La microscop, cromozomii arată ca niște șosete colorate! Iar unii dintre noi au o „șosetă” în plus, așa cum este cazul celor cu Sindrom Down. Astfel, simbolul internațional pentru Ziua Mondială a Sindromului Down este o pereche de șosete desperecheate și cât mai colorate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod