“Tabara de copii mari” - primul proiect dedicat adultilor, dar realizat cu gandul la copilarie

Pe parcursul zilelor 2, 3 si 4 septembrie va avea loc prima editie a proiectului “Tabara de copii mari”, care propune adultilor o plimbare inapoi in timp, dar plina de activitati specifice anului 2016.  Construita in asa fel incat sa ne aminteasca de copilarie, tabara se va desfasura la mare, la Eforie Sud, cu 400 de locuri disponibile pentru cazare, incepand de la 3 pana la 10 paturi intr-o camera.

“Tabara de copii mari” imbina activitatile de joaca, printre care amintim bataia de culori si cu baloane cu apa, cu momentele pentru majori, cum ar fi 20 djs la pupitru, muzica live, zone de relaxare si de entertainment.

Mai mult, vor exista si tarabe cu accesorii handmade, iar focul de tabara va fi intretinut de un moment muzical cu tarabane si de un jam session.

Pe langa faptul ca distractia este motto-ul mini vacantei de la inceputul toamnei, zona in care se va desfasura tabara este exact locul de intalnire dintre plaja si padure, astfel ai parte de 2 in 1, racoare si soare in acelasi timp.

Fiind prima tabara din Romania adresata copiilor mari, programul de distractie va fi non stop, iar calatoria spre libertate costa doar 100 de euro, unde sunt incluse cazarea si transportul.

Pentru rezervarea camerelor si a transportului sunati la 0748 267 268. Bilete gasiti pe iabilet.ro. Mai multe detalii pe pagina de facebook “Tabara de copii mari”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod