Pasarela de sticla din China

Senzaţii tari. S-a inaugurat o pasarelă de sticlă la 1402 de metri înălţime. Cum arată ea?

Dacă eşti amator de senzaţii tari, cu siguranţă te va încânta pasarela de sticlă, inaugurată luna aceasta în munţii Tianmen din China. Este suspendată la 1402 de metri înălţime!

Chinezii sunt specialişti în astfel de construcţii şi poate că ai auzit deja de pasarela pietonală construită deasupra unui râu sau de cel mai lung pod de sticlă din lume care oferă turiştilor senzaţii tari şi privelişte de nedescris. De data aceasta, chinezii au construit o pasarelă din sticlă suspendată la 1402 de metri înălţime şi de unde poţi admira o splendoare de peisaj. Asta dacă nu ai rău de înălţime, deoarece în acest caz pasarela se poate transforma în cel mai mare coşmar al tău.



Este suficient de înfricoşător numai gândul că este suspendată pe un munte la 1402 de metri înălţime, dar daca mai auzi că este făcută şi din sticlă atunci parcă încep să te treacă nişte fiori reci pe spate. Dar, chinezii susţin că au făcut numeroase teste pentru a verifica rezistenţa pasarelei şi au declarat că este foarte sigură.

Pasarela din sticlă din munții Tianmen, China împrejmuiește Parcul Național Forestier Zhangjiajie din provincia Hunan, fiind suspendată la o înălțime de 1402 metri, scrie Boredpanda.
Din dorinţa de a oferi o privelişte inedită asupra parcului, arhitecţii chinezi au venit cu această idee de a construi o pasarelă pe care te plimbi şi admiri frumuseţile naturii.

Foto: boredpanda.com

Turisti plimbandu-se pe pasarela de sticla

Turisti plimbandu-se pe pasarela de sticla

Pasarela de sticla din China

Pasarela de sticla din China

19 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod