Spiritul anilor ‘20, in Gala “Bravo, ai stil!” de sambata seara

Maine seara, de la ora 22:00, in Gala eliminatorie a show-ului “Bravo, ai stil!”, cantaretul George (ex Jorje) se alatura juratilor emisiunii. Concurentele vor trebui sa faca fata tematicii pe cat de spectaculoase, pe atat de dificile, impuse in aceasta editie, astfel ca emotiile si temerile eliminarii din concurs devin din ce in ce mai mari.
“Imi place foarte mult aceasta emisiune, ma uit cu admiratie inca de la primul episod. Atat eu cat si sotia mea, care este mare fan al show-ului, mai invatam cate ceva”, a spus George la intrarea pe platoul de la “Bravo, ai stil!”.

Perioada anilor ‘20 este un reper in ceea ce priveste moda si a influentat de-a lungul timpului marii designeri vestimentari, dar si industria cinematografica. “Gatsby, moda anilor 20” este tematica abordata maine seara la “Bravo, ai stil!”. Concurentele aspirante la titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania” vor purta tinute inspirate din acea perioada, pentru a demonstra juratilor ca au stil si ca merita sa ramana in competitie.

In aceasta Gala, lupta pentru acordarea imunitatii se da intre cele mai bune prietene, Cristina-Mihaela si Alina, datorita faptului ca in competitia saptamanala, ele au primit cele mai multe stele din partea juratilor.

Pene, siraguri de perle, rochii cu talie joasa, ritmuri de Charleston, decolteuri ametitoare si machiaj dramatic, toate acestea ii vor conduce pe telespectatori in atmosfera anilor ’20, marcati de emanciparea femeii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod