Cristi Pascu ne spune ce coafuri COOL se poarta in 2017

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvaluie ca, in anul 2017, va continua trendul coafurilor avangardiste an randul acelor femei care vor sa fie cool, iesite din tipar. Se poarta fie parul tuns foarte scurt, fie coafurile hi-tech, inspirate din moda japoneza.

Cristi Pascu aduce in Romania tendintele prezentate la Salon International 2016 de la Londra, cel mai mare eveniment din Europa dedicat stilistilor profesionisti.

Hi-Tech si Harajuku


“Combinatiile inedite de culori castiga teren incet si sigur si in Europa, iar trendurile prezentate au fost bine primite pe scena de la Salon International de la Londra. In 2017 se poarta vopsitul in doua sau mai multe nuante, care necesita o tehnica foarte buna de executie. In trend sunt combinatii de galben si roz, gri cu bej sau mov cu alb.
Linia tunsorii este arhitecturala, minimalista, astfel incat layerele de culori sunt foarte bine evidentiate si efectul de spectaculozitate este garantat”
, spune Cristi Pascu.


Scurt si extrem


“Pentru femeile care isi doresc o schimbare radicala de look se poarta acum parul tuns foarte scurt, iar combinatia de doua culori de la look-ul anterior se mentine si aici. Spre exemplu, te poti tunde periuta si partea superioara a coafurii sa fie de un bej-aramiu, iar lateralele, tunse foarte scurt, sa fie vopsite cu bleu-gri.”

Coafuri rebele si fanteziste


“Impletiturile pot fi si altfel decat romantice si pot pune in evidenta personalitatea rebela a purtatoarei. Vorbim despre coafuri de avangarda, purtabile acum pe strada.

Este suficient sa-ti impletesti parul pe lateral, iar restul sa-l poti prinde in cozi sau noduri, obtinand astfel un look mai mult decat indraznet. Acest tip de coafura se vede spectaculos pe culori mai deschise sau pastel decat pe culori inchise. Recomand astfel vopsirea in nuante de blond, gri, roz sau bleu”, mai spune Cristi Pascu.



Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentati hairstylisti din Romania, responsabil pentru coafurile mai multor vedete din Romania, printre care si Carmen Bruma, Iuliana Tudor si Adina Buzatu.

Cristi Pascu este fondatorul “Academiei de Coafura Cristi Pascu” care a inceput deja a patra serie de cursuri.




Foto: Salon International London

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod