Smiley va canta pe scena Arenelor Romane in cel de-al patrulea an consecutiv

„De unde vii la ora asta?" ii va intreba Smiley pe cei peste 4000 de oameni care vor umple pana la refuz Arenele Romane. Pe 2 iunie, artistul da startul confesiunii lui muzicale care va aduna piese de pe albumul Confesiune, lansat la sfarsitul anului trecut, dar si hit-uri precum „Acasa", „Oarecare" sau „In lipsa mea".

„M-am gandit un an de zile la aceasta confesiune de pe 2 iunie. De fiecare data cand lansam o piesa noua, imi imaginam cum va arata momentul din concert in care o voi canta live.
Adevarul din muzica mea inseamna experiente si trairi personale, toate traduse in piesele de pe album, de la cum sunt eu vazut - „Domnu' Smiley", pana la cea mai
sincera si intima traire, cea dedicata parintilor, din piesa care da si numele albumului, _Confesiune_. Sunt emotionat in fiecare an pentru ca de fiecare data traiesc parca alte emotii. Va astept ca si cand!
", se confeseaza artistul in febra pregatirilor pentru concert.

Setlist-ul concertului va curge de la dans la vals in peste trei ore de emotie sincron, promite Smiley.
Ecrane uriase vor face din show o experienta 360, cu emotie, culoare si dinamism. „O poveste" va fi si munca tehnicienilor care vor avea nevoie de 2 zile pentru a putea instala scena si ecranele-gigant.

„Domnu' Smiley" a inceput deja repetitiile pentru cea mai intensa confesiune alaturi de trupa lui si de invitatii- surpriza.  Publicul este asteptat incepand cu ora 20:00, la Arenele Romane. Biletele sunt inca in vanzare pe bilete.smiley.ro si iabilet.ro. Evenimentul este organizat de HaHaHa Production si BestMusic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod