Smiley și Pavel Bartoș vor fi descântați vinerea aceasta la Românii au talent!

Românii au talent este locul în care emoția și distracția se îmbină perfect, iar acest lucru va fi demonstrat și vinerea aceasta, în cea de-a șasea ediție a celui mai tare show de divertisment!
Mâine, Smiley și Pavel vor recunoaște că au încredere totală unul în celălalt! Cei doi vor reuși să o cucerească iremediabil pe o doamnă care scrie poezii, fiind surprinsă să vadă că România are băieți atât de frumoși. Însă prietenia lor cu concurenta va merge mai departe și vor trece la fel de fel de glume, doamna îi va speria, le va face rugăciuni și îi va descânta să „li se ducă spaima în pământ” și să rămână mereu curați și luminați.

Pe scenă, concurenta va face o nouă victimă: Florin Călinescu! Fiind atras ca un magnet, juratul va merge pe scenă pentru a o susține, dar îi va fi greu să scape.

Michael Jackson va urca pe scenă vineri, de la 20:30, și va avea o reprezentație fabuloasă, cum rar au mai văzut jurații. În culise, Pavel va încerca și el mișcările regelui pop și va fi susținut de întreaga echipă în demersul său. ”My luck is că I have părul brunet și lung”, va spune prezentatorul.
O concurentă din Danemarca îi va copleși pe Smiley și Pavel cu frumusețea ei.

”Smiley o pupă a treia oară. Mă duc și eu acolo.”, va striga Florin Călinescu, nerăbdător să vadă cine se ascunde în culise. La finalul reprezentației de pe scenă, concurenta va primi ciocolată, apă și o prăjitură, pentru a avea o experiență cât mai dulce la Românii au talent. ”Ai nevoie de Smiley lângă tine să te simți în siguranță?”, o va întreba Andi.

Un concurent extraordinar, un om minunat și un moment zdruncinant care le va face tututror pielea de găină! Nimeni nu se va aștepta la numărul prezentat de un băiat cu o poveste impresionantă, care va fi un exemplu de forță, determinare, voință și ambiție pentru toți.

Ce a fost asta?!?!?! George, tu ai o problemă?!”, ”Mie mi se pare fantastic... Ești un fenomen!!!”, ”A fost o doză de curaj din partea ta și o reușită. Ai ceva special. E pur talent de la bunul Dumnezeu. Este apt de a urca pe orice scenă.”, vor spune jurații, uluiți de reprezentație.

Vineri, de la 20:30, show-ul Românii au talent revine cu o doză în plus de energie, talent la superlativ, bucurie, emoție, replici și reacții care vor încânta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod