Întinerire și ten proaspăt cu ajutorul terapiei vampir!

Terapia PRP cu plasma autologă este recomandată celor ce își doresc întinerire și un ten mai proaspăt și natural dar fără să apeleze la terapii agresive sau chimice sau la produse de sinteză. „Terapia PRP cu plasmă autologă, cunoscută și sub denumirea de terapia Vampir, folosește sângele propriu al pacientului pentru a stimula sinteza de colagen și elastină, fiind considerată o terapie foarte naturală. Ea este o tehnică de mezoterapie care reface structura pielii și redă tinerețea, utilizând mecanismele proprii ale organismului pentru a se regenera, deoarece la baza acestei tehnici stau factorii de creștere (peste 60 ) pe care îi avem depozitați, în structuri preformate, în sângele periferic și celulele plachetare adulte periferice.
Terapia Vampir constă în recoltarea unei cantități mici de sânge periferic, care este supusă centrifugării pentru a se obține o cantitate suficientă de plasmă îmbogățită în factori de creștere și plachete sangvine. Plasma astfel obținută este apoi injectată după tehnicile medicinei estetice în zonele în care dorim să obținem bioregenerarea pielii
”, explica doctor Daniela Cățănaș.

Terapia PRP este indicată pentru: reîntinerirea facială cu remodelarea ovalului feței; hidratarea, uniformizarea și catifelarea pielii; reversarea procesului de îmbătrânire dată de soare sau vârstă; stergerea ridurilor superficiale și diminuarea celor profunde; reîntinerirea pielii de pe corp, decolteu, dosul mâinilor, gât, etc.; regenerarea părului cu condiția existenței unui număr de foliculi piloși; terapia vergeturilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod