Smiley concerteaza pe 4 martie la Domeniul Manasia!

Domeniul Manasia deschide sezonul primavaratic cu un eveniment ce speram sa iti puna zambetul pe buze. Sambata, 4 martie, ora 20:30, Smiley – omul va concerta intr-un show live ce promite sa te poarte cu fiecare piesa intr-un carusel de emotii pozitive. Insa oricat de bine ar fi povestita, experienaa unui show Smiley trebuie simtita dincolo de cuvinte. Concertul este outdoor, iar scena va fi amplasata in parcul conacului. Ha Ha Hai si tu!

A cucerit inimile publicului cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care artistul s-a îndreptat către o carieră solo.
Până în prezent a lansat trei albume solo: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010) şi „Acasă” (2013), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, din milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hit-urile care au atins poziţii fruntaşe în topurile muzicale.

Smiley se pregătește pentru albumul cu numărul patru.
Primul single extras de pe noul album, care se anunță a fi cel mai complex material al artistului, se numește „Îndrăgostit (deși n-am vrut)”, care poate fi ascultat pe YouTube și pe smiley.ro. De asemenea, pe final de 2016, artistul a lansat si “Confesiune“, o piesa extrem de sensibila despre parintii si relatia pe care o avem cu acestia. Transportul din Bucuresti si Slobozia de la si catre eveniment este asigurat de organizator! Pentru detalii sunaţi la +40 744 378 888 sau vizitaţi http://domeniulmanasia.ro.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod