adidas lansează pantofii pentru alergare adizero Sub2 în acest weekend la maratonul din Tokyo

adidas lansează astăzi pantofii adizero Sub2, un produs revoluţionar pentru maraton, creat pentru a-i ajuta pe atleţi să termine cursa în mai puţin de două ore. Fiind prima lansare a ambiţiosului program Sub2, pantofii vor fi purtați duminica aceasta, la maratonul din Tokyo, de atletul adidas şi deţinătorul recordului mondial, Wilson Kipsang. Maratonistul kenyan deţine în momentul de faţă singura pereche de pantofi adizero Sub2 într-o nuanţă exclusivă de albastru electric.

Lansați după ani de cercetări şi testări intense, pantofii adidas adizero Sub2 prezintă inovaţia adidas de ultimă oră. Pentru dezvoltarea pantofului ce le permite atleţilor să termine cursa în mai puţin de două ore, adidas Innovation Technologies a testat  performanţa unei game variate de materiale la temperaturi diferite şi pe suprafeţe diverse.

Cele mai bune prototipuri au fost apoi supuse unor teste riguroase şi unui proces de perfecționare realizat în colaborare cu atleţii de elită, inclusiv cu Wilson Kipsang.

„Pantofii adidas adizero Sub2 reprezintă un pilon semnificativ pentru programul Sub2 şi nucleul viitorului adidas running.”, a spus André Maestrini, Directorul General adidas Running Global. „În timpul maratonului din Londra din 2012, am început să ne gândim la conceptul Sub2 şi la ceea ce ar trebui să facă adidas pentru a atinge imposibilul. Am început să creăm un pantof care să permită acest lucru, iar Wilson este atletul perfect pentru a testa inovaţia noastră într-o competiție. Suntem extrem de nerăbdători să vedem rezultatele.

Pantofii oferă cea mai bună tehnologie pentru alergare adidas într-o formă extrem de rapidă şi uşoară.
Acest lucru marchează introducerea inovaţiei adidas Boost Light. Special creată pentru atleţii de elită, Boost Light este cea mai uşoară spumă care oferă cel mai bun randament din industrie si cel mai bun retur de energie, ajutându-i pe atleţi să doboare recorduri. Partea superioară a pantofului este realizată dintr-un singur strat de material ultra ușor care include o plasă extrem de fină cu întăritură pe interior şi tehnologia avansată Microfit, ce oferă suport, confort şi susţinere la cel mai înalt nivel în timpul curselor de viteză pe asfalt. Stratul exterior al tălpii, Continental Microweb (o versiune avansată a stratului Strechweb) oferă aderenţă maximă indiferent de condiţiile cursei, pentru a evita pierderile de energie cauzate chiar și de cea mai mică alunecare.
Pantoful a fost creat pentru a-i ajuta pe alergătorii amatori, cât şi pe cei profesioniști de talie mondială să îşi doboare recordurile.

Am o istorie minunată cu adidas şi este o onoare să fiu prima persoană care va purta adizero Sub2,” a spus Wilson Kipsang. „Tehnologia Boost a schimbat regulie jocului, în cazul meu. După ce am colaborat cu adidas pentru Boost Light, sunt pregătit să particip la cursa din Tokyo şi să arăt întregii lumi ce pot să fac.

Această ultimă inovaţie deschide un nou capitol în lunga istorie adidas în atingerea de înalte performanțe în cadrul maratoanelor. Scopul brandului a fost să facă cel mai rapid pantof de alergare pentru distanţe lungi prin îmbunătățirea performanțelor în timpul celor peste 20.000 de paşi parcurși în cadrul unui maraton.

1.    Studiile independente din domeniul sportiv au arătat că tehnologia Boost poate îmbunătăţii eficiența cursei cu 1%.
2.    Prin reducerea greutății totale cu 100 grame crește eficiența cursei cu încă 1%.
3.    Cauciucul Continental asigură aderenţa sporită și ajută atleții să evite alunecările.

Pantofii adizero Sub2 vor fi disponibili anul acesta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod