SHOT & Feli - varianta acustică a piesei „Inevitabil"!

Anul trecut, pe 22 septembrie, Urs, Cale, Sorin şi Juno, cei patru membri ai boyband-ului SHOT, au lansat cel de-al doilea single de pe EP-ul „Mia". La fix cinci luni, au revenit cu o variantă acustică pentru una dintre cele mai bune piese ale proiectului -„Inevitabil". Pentru aceasta, băieții au colaborat cu Feli și au pregătit un videoclip de studio, care se potrivește perfect cu mood-ul piesei.
"E mega tare că avem în jurul nostru oameni care ne inspiră. Feli este unul dintre ei. HaHaHa Production s-a transformat în a două noastră casă, loc unde se nasc multe astfel de colaborări și unde ne petrecem zile și nopți creând. SHOT trece la next level și abia așteptăm să vă arătăm următorul single. Cu ocazia asta le mulțumim fanilor noștri, SHOTies, care deja formează cel mai mare fandom din România, că ne sunt aproape și că ne inspiră în fiecare zi", spun băieții de la SHOT.

SHOT este cel mai recent proiect HaHaHa Production. Urs, Cale, Sorin și Juno au pornit în luna mai în aventura vieții lor, conduși de un singur vis: muzica. Ies în evidență prin vocile bune și super skill-urile lor de dans, atuuri completate de o imagine young & cool.

Prima piesă a trupei – „Buza de jos", a depăşit 6 milioane de vizualizări pe YouTube şi le-a adus băieţilor foarte mulţi fani pe reţelele de socializare. În octombrie anul trecut, SHOT au lansat si primul EP din carieră - „Mia", material care conţine 5 piese (inclusiv „Buza de jos" și „Inevitabil") şi un bonus track. Asculta aici (https://youtu.be/naQo7ChxERk) versiunea acustică a piesei „Inevitabil".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod