Vocea României Junior începe duminică, de la 20:30 la Pro Tv

Vocile noii generații dau tonul unei super competiții duminica aceasta, de la 20:30, la Vocea României Junior! Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor sunt nerăbdători să le arate românilor că esențele tari se țin în sticluțe mici! Concurenți cu voci incredibile, plini de entuziasm, optimism, determinare și mereu cu zâmbetul pe buze vor urca pe scena noului show Pro TV și o vor umple cu energia și inocența specifice copilăriei!
"Eu m-aș uita la Vocea României Junior chiar dacă n-aș fi prezentator, pentru că eu cred că este primul format cu adevărat excepțional în ceea ce privește copiii cu voci fenomenale de la noi din țară. Nu face decât să ateste faptul că există talent și mai jos de 14 ani.", a spus Mihai Bobonete despre Vocea României Junior, iar Robert Tudor a completat: "Abia aștept să ascultați cele mai bune voci de copii din România și să vă bucurați de un spectacol pe cinste începând de duminică! Andra, Marius Moga și INNA fac o echipă minunată, iar concurenții care au venit la audițiile pe nevăzute sunt făcuți să cânte! O să fie show, o să fie magie și o să fie distracție!".

Misiunea celor trei antrenori, Andra, Marius Moga și INNA, va fi una extrem de dificilă în prima ediție de audiții pe nevăzute, deoarece toți copiii sunt foarte buni, au tehnică vocală impecabilă și sunt pregătiți să dea totul pe scenă. Duminica aceasta, vom asculta melodii interpretate extraordinar în engleză, română, franceză sau albaneză și vom avea parte de o surpriză incredibilă din partea unui concurent de numai șapte ani. Puștiul, plin de energie și entuziasm, are ritmul în sânge și îi va uimi pe antrenori nu doar cu vocea lui, ci și cu mișcările electrizante de rock'n roll, dar va face și mărturisiri despre o colegă pe care o place foarte mult.

Tot în prima ediție, unul dintre concurenți, foarte sigur pe el, va spune: "Eu, la Vocea României Junior vreau să fiu foarte rock, vreau să șochez publicul!", iar altul, plin de emoții, va spune în culise: "Eu am sperat până în ultimul moment că un scaun se va întoarce, dar speranța moare ultima.".

Duminică, de la 20:30, nu va lipsi nici disputa dintre antrenori pentru cele mai bune voci ale primului sezon Vocea României Junior. Andra, Moga și INNA vor lupta cu toate armele și vor face tot posibilul să-și formeze cele mai tari echipe cu care să meargă mai departe către marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod