Șerban Copoț, weekend la parada de veliere alături de fiul său, Tedy

Șerban Copoț a petrecut un weekend de neuitat alături de fiul lui, Tedy. Artistul a fost alături de puștanul de cinci ani la Regata Marilor Veliere, ce a avut loc în Constanța. Tedy a vizitat astfel ambarcațiunile românești, Adornate și Mircea, dar și pe cele din Spania, Polonia și Bulgaria, și le-a urmărit apoi părăsind portul, intrând în cursa oficială și îndreptându-se cu pânzele deschise, ghidate de vânt, către Novorossysk (Rusia), Soci (Rusia) și apoi Varna (Bulgaria).

Tedy a putut să descopere astfel pasiunea tatălui său din copilărie. Șerban Copoț a învățat yachting pe când avea 10 ani, la Clubul Electrica Constanta unde am luat numeroase medalii și cupe dar și medalia de argint la Campionatul National din 1996.

Apoi a urmat Liceul Militar de Marină Alexandru Ioan Cuza din Constanța (doi ani de marină militară și doi ani de marină civilă), și este pasionat de yachting și de tot ce înseamnă ambarcațiuni pe mare. Tatăl lui Șerban este, la rândul său, marinar, la fel fel și doi dintre frații artistului.

Ce frumos ar fi ca și Tedy să îndrăgească această pasiune”, spune artistul. Serban și Tedy au petrecut o mini-vacanță de trei zile în Contanța, ocazie cu care au fost și la Delfinariu pentru a asista la un spectacol cu delfini, și au vizitat Microrezervația din cadrul Compexului Muzeal de Științe ale Naturii. Acolo, micuțul a descoperit avifauna acvatică, terestră și diverse specii de mamifere, pe unele dintre ele știindu-le doar din cărțile de zoologie. În Microrezervația din Constanța, cei doi au salvat chiar un pui de pasăre din ghearele unei pisici, pasăre pe care au dus-o imediat la veterinar pentru control.

Șerban Copoț este cunoscut publicului ca membru al trupei Animal X, proiect considerat un adevărat fenomen în industria muzicală autohtonă, prima formație din România care a câștigat mult râvnitul trofeu MTV Europe Music Awards.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod