Șerban Copoț, provocare spectaculoasa la "Te cunosc de undeva"

Șerban Copoț a primit sarcina de a se transforma în Florin Salam în prima ediție a noului sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Artistul a trebuit să analizeze în detaliu stilul de interpretare al cântărețului de manele și să își adapteze vocea astfel încât să se potrivească acestui gen muzical controversat.

Mai mult, a trebuit să învețe să imite și gesturile și grimasele pe care manelistul le execută pe scenă. Un mod de a cânta cu totul nou pentru îndrăgitul artist.

"Provocarea nu a fost ușoară, însă trebuie să fii profesionist până la capăt și să dovedești că, așa cum actorii pot să interpreteze roluri diferite, și un cântăreț este capabil să se adapteze și să cânte în diverse moduri și să abordeze stiluri muzicale diferite. Trilurile lui Salam au fost cel mai greu de reprodus”, declară Șerban Copoț.

Artistul a interpretat piesa “Saint Tropez”, purtând o ținută cu aplicații sclipitoare și fiind înconjurat pe scenă de dansatoare atrăgătoare.

Serban a revenit în echipa “Te cunosc de undeva”, dat fiind succesul de care s-a bucurat în cele două ediții de până acum, când, în 2013 și 2015, a impresionat juriul și publicul cu zeci de prestații memorabile.

Este îndeajuns să ne amintim ediția în care s-a transformat în Tarkan și a cântat impecabil, în limba turcă, hitul artistului, Dudu, prestație care a stârnit o mulțime de mesaje din partea publicului, telespectatorii dorind ca acesta să câștige sezonul. La fel de memorabile sunt și momentele când s-a transformat în PSY, Raffaella Carra, Margareta Pâslaru, Smiley, Laura Lavric, Anda Călugăreanu, Puya sau Corina Chiriac.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod