O concurentă primeşte astăzi “Ştiuletele de Aur”, la „Bravo, ai stil!”

După cea de-a treia eliminare din show-ul “Bravo, ai stil!” au mai rămas 7 fete care luptă pentru premiul de 100.000 de lei şi şansa unei cariere in televiziune.  Au supravieţuit celor trei săptămâni în care au fost nevoite să facă faţă cerinţelor exigente ale juraţilor, şi-au pus la bătaie creativitatea şi îndrăzneala pentru a impresiona. Ajungând până în acest punct au dovedit că ştiu ce vor, însă niciun moment de relaxare nu e permis concurentelor.

Cristina Mihaela pare că şi-a luat liber o vreme, cel puţin aceasta este impresia pe care o lasă juraţilor în ediţia de astăzi “Bravo, ai stil!”.
Şi-a ales o temă solară, relaxantă – merge intr-un orăşel din Italia pentru a lua cina cu o prietenă.

Juraţii se declară din primul moment dezamăgiţi de alegerea ei vestimentară. Mai mult, Cristina-Mihaela primeşte un trofeu ironic din partea Iuliei Albu: “Ştiuletele de Aur”.

Înainte de a-ţi analiza ţinuta, vreau să te intreb dacă iţi mai aminteşti când aplicai pentru un job de <vecină> într-o anumită emisiune? Ţinuta ta, pe altcineva, ar fi fost una corectă.
Pe tine nu funcţionează! Acest batic ar arata bine pe bunica mea, pe străbunica mea, femei cu stil care ştiau să poarte un batic. Pentru că tu iţi doreşti foarte mult o cariera în televiziune, deocamdată acesta este microfonul pe care il meriţi în această zi
”, spune Iulia Albu, făcând referire la “trofeul” primit de concurentă.

În timp ce se indreptă către concurenta pentru a-i înmana ştiuletele, Raluca Bădulescu critică atitudinea adoptată de fată. “Pentru că se apropie Festivalul de Toamna, avem un ştiulete pentru tine.
Treaba cu baticul nu este deloc potrivita. Pentru că v-aţi certat ca la piată (n.r. conflictul între concurente), il puteti împărţi intre voi
”, spune jurata de la “Bravo, ai stil!”

Care este reactia Cristinei – Mihaela la primirea “trofeului”veti putea afla astazi, de la ora 17:00, in show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D!

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod