Serban Copot si-a prezentat copiii intr-o fotografie emotionanta postata de Mos Nicolae

Serban Copot si-a emotionat fanii de pe Facebook printr-o fotografie in care apar cei doi copii ai sai. Tedi, baiatul lui in varsta de cinci ani apare intr-un cadru in care isi imbratiseaza cu dragoste fratiorul lui mai mic, Alexandru, in varsta de noua luni.
Fotografia a fost realizata in seara in care micutii il asteptau pe Mos Nicolae, dupa ce Serban s-a intors de la filmarile pentru emisiunea iUmor pe care o prezinta la Antena 1.

“Am ajuns seara tarziu, insa cei mici inca nu adormisera. Am lustruit alaturi de Tedi ghetutele si le-am asezat frumos, la intrare, stiind ca vor fi umplute de cadouri de Mos Nicolae in timp ce dormim. Tedi a fost foarte entuziasmat si m-a rugat sa vorbesc cu mosul sa ii aduca fratiorului sau multe cadouri”, declara Serban Copot.

Cei mici au gasit dimineata, cand s-au trezit, fructe, dulciuri si jucarii aduse de mosul, cadouri ce i-au facut extrem de bucurosi.

Odata ce Serban a postat pe Facebook fotografia cu cei doi copii ai sai imbratisati, reactiile fanilor artistului nu s-au lasat asteptate, cu totii cazand de acord ca solistul are una din cele mai frumoase familii pe care le-au vazut.

“A fost o noapte lunga, dar a meritat asteptarea.
La multi ani Nicusorilor si Nicoletelor! Sa fiti iubiti si fericiti!”, le-a transmis Serban Copot fanilor sai.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod