Paula Seling cantă despre patriotism la Cerbul de Aur

”Toți K1 pentru România” - BRAȘOV - duminică 2 septembrie 2018 - ora 20.30, Piața Sfatului în cadrul Festivalului Internațional ”Cerbul de Aur”. Spectacolul va fi difuzat în direct pe TVR1, TVRHD, TVRi și TVR Moldova.
Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, Proiect K1, Iuliana Tudor, Vlad Rădescu, Mihaela Rădescu, Sorin Francu, Daniel Lazăr și grupul "Crai Nou" aduc istoria și frumoasele cântece românești, aproape de dumneavoastră, într-un spectacol unic de sunet și lumină.

Ultima seară a festivalului este un regal de folclor românesc, cu momente speciale susținute printre alții de Cornelia și Lupu Rednic, Ionut Fulea, Niculina Stoican, Viorica Macovei, Orchestra Lautarii condusă de maestrul Nicolae Botgros și Grigore Lese.
De asemenea, în premieră la Cerbul de aur în acest an, folcorul va fi prezentat și în formă modernă de Damian Drăghici și Alex Calancea. Seara se încheie cu un proiect evocare istorică. Toți K1 pentru România, dedicata Romaniei si muzicii autentice romanesti. Pentru aceasta seara Paula Seling si Iuliana Tudor si-au ales cu mare grija tinutele. Dupa ce in 2002 a castigat acest concurs, Paula este emotionata ca va urca pe scena chiar in an centenear, cantand despre Romania si istoria ei.
Pentru aceasta seara Paula Seling si Iuliana Tudor si-au ales cu mare grija tinutele. Dupa ce in 2002 a castigat acest concurs, Paula este emotionata ca va urca pe scena chiar in an centenear, cantand despre Romania si istoria ei.

"E o emotie puternica sa aduci pe scena piese despre tara ta in an centenar, e un moment unic, important pentru ni romanii, si am emotii, da, pentru ca imi doresc ca acest spectacol despre istorie sa trezeasca in noi sentimentul de iubire de tara, mandria ca suntem romani, ca avem o istorie in spate ca popor, ca avem traditii frumoase, obiceiuri unice in lume, cultura", a declarat Paula.


Un spectacol realizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul Excelsior în parteneriat cu Televiziunea Română, Primăria Municipiului Brașov si Consiliul Județean Brașov. Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile pe: www.totik1.ro. Biletele se găsesc pe: http://www.eventim.ro/ro/bilete/cerbul-de-aur-2018-brasov-piata-sfatului-1065094/performance.html
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod