Nico, răsfățată de ziua de naștere!

Începutul de an a fost extrem de încărcat pentru Nico. Artista a lansat piesa “Indestructibili”, are zilnic repetiții pentru o nouă piesă la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești, acolo unde activează ca solistă, și în același timp lucrează alături de echipa sa la un nou concept artistic.

Chiar și de ziua de naștere, Nico nu a avut timp de vreo petrecere fastuoasă, în schimb a fost răsfățată cu câteva lucruri pe care și le dorea: un frumos inel primit de la soțul său, compozitorul Laurențiu Matei, o pereche de botine glitter de la fiica sa Andra, și o superbă haină de blană din vulpe de la Carolina Design.

Mă bucur când sunt ocupată. Lucrez la câteva proiecte dragi. Deși sunt obosită, voi găsi câteva zile pentru a merge câteva zile într-o scurtă vacanță, poate chiar în România. E o perioadă frumosă, iar de ziua mea de naștere m-am simțit răsfățată. Teo Trandafir și echipa ei alături de Monica Anghel, Luminița Anghel și Marcel Pavel mi-au făcut o frumoasă surpriză, cei de la Carolina Design, o firmă producătoare de haine de blană din Timișoară mi-au dăruit o superbă haină de vulpe, iar de la fiica mea am primit niște botine glitter de la Leena G.

Cât despre proiectele la care lucrez, voi dezvălui mai multe la momentul potrivit”, a declarat Nico.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod