17 imagini minimaliste care îţi încântă ochii şi mintea. Sunt perfecte pentru desktop!

Unii le adoră, alţii nu le înţeleg şi nu le suportă. Dar fotografiile minimaliste au farmecul lor şi atrag prin simplitatea compoziţiei.
Minimalismul reprezintă curentele şi stilurile din diferite forme de artă și design, în special din artele vizuale și din muzică, unde compoziţia este redusă la părțile fundamentale.

Mulţi fotografi sunt atraşi de conceptul minimalismului, alţii nu se regăsesc în această nişă, considerând că este prea vag şi lipsit de direcţie. Dar pentru unii dictonul "mai puţin înseamnă mai mult" chiar reprezintă un stil de viaţă, un mod de a gândi şi de a se exprima. Figuri geometrice, umbre şi contururi puternice, culori contrastante, subiecţi singuratici, toate aceste elemente caracteristice cadrelor minimaliste fascinează artişti fotografi din toată lumea.


Bright Side a publicat o selecţie de fotografii minimaliste numai bune de salvat ca teme de fundal pentru desktop-ul tău.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod